promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megyeri Csilla nem fél a nyilvános szextől – elképesztő, hogy hol hancúrozott a magyar celeb
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan nem is gondolnák, hogy Megyeri Csillának van múltja a Magyar Tudományos Akadémiával, pontosabban, annak parkolójával - derült ki Istenes Bence IstenEst című műsorából, ugyanis a show vendége nemrég Megyeri Csilla, a Nyerő Páros győztese volt. 

Mindez soha nem derül ki, ha egy néző nem teszi fel a kérdést, hogy mennyire érezte magát feszélyezve a Nyerő Párosban, amikor eljött a szexuális együttlétek ideje. AZ influencer válasza egyébként nem volt rendkívül bonyolult. Azt mondta, semennyire, mert olyankor nem forgott a kamera. Beszélt arról is, hogy a műsor egyébként egészen feldobta a szexuális életüket, ugyanis a show-nak köszönhetően a Nyerő Páros villájában többet szexeltek, mint a hétköznapokban - írja az RTL Online

Számosítani persze nem akarta, hogy milyen sűrűn "gabalyodnak össze" szerelmével, de azért elárulta a televízió képernyője előtt ülőknek, hogy szerinte a legszexibb testrésze nem más, mint a melle. Egészen konkrétan úgy fogalmazott:

"Imádom a cickóimat és eredetiek."

Szerencsére egyéb magvas gondolatokat is megosztott magáról, például elmondta, hogy milyen extrémnek számító helyeken szexelt korábban, így a nagyéremű most már azt is tudhatja, hogy Megyeri Csilla repülőn még nem csinálta, de szívesen kipróbálná. Viszont szexelt már erdőben és motorháztetőn. "Szerintem az extrém, nem?" - kérdezett vissza. 

Aztán ekkor jött a feketeleves, ugyanis közölte, hogy egyszer a Magyar Tudományos Akadémia előtt, a parkolóban, fényes nappal is adott az élvezeteknek. Megjegyezte, hogy szerinte teljesen normális, ha „összegabalyodtok, ha megkívánjátok egymást.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás