promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megyeri Csilla a meztelen képekről vallott - Elárulta, mire vágyik igazán
Borítókép:  Youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megyeri Csilla és a párja lassan kilenc éve vannak együtt, de nem mindig volt ilyen boldog a kapcsolatuk.

A jelenleg több mint 164 ezer Instagram követővel rendelkező influenszer, Megyeri Csilla elárulta, hogy a hetedik együtt töltött évük nagyon nehéz volt a párjával, Zsoltival:

„Akkor majdnem szakítottunk. Olyannyira, hogy én már lakásokat kerestem, mert el akartam költözni a közös otthonunkból. Végül elsimultak a dolgaink és együtt maradtunk, aminek szívből örülök.”

Megyeri Csilla elmesélte azt is, hogy pont a nehéz időszakok hozzák őket közelebb:

„Minél nagyobb volt körülöttünk a káosz, mi annál erősebben fogtuk egymás kezét. Zsolti volt a támaszom minden bajban. Igazi kősziklaként nyújtott támaszt és ez olyan kapocs, ami szétszakíthatatlan.”

Jelenleg a családalapításon gondolkodnak, Megyeri Csilla nagyon szeretne már anyuka lenni. Bár már négy éve menyasszony, jelenleg nem tervezik még az esküvőt, viszont mindketten stabilnak gondolják a kapcsolatukat, hiába a rengeteg kísértés:

„Mindketten rengeteg üzenetet kapunk, melyek között bőven akadnak illetlenek is. Mondjuk ki, meztelen fotókat és videókat küldözgetnek nekünk emberek. Mi ezeket meg is mutatjuk egymásnak, mielőtt töröljük őket.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás