promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Megyeri Csilla a meztelen képekről vallott - Elárulta, mire vágyik igazán

Megyeri Csilla a meztelen képekről vallott - Elárulta, mire vágyik igazán

Borítókép:  Youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Megyeri Csilla és a párja lassan kilenc éve vannak együtt, de nem mindig volt ilyen boldog a kapcsolatuk.

A jelenleg több mint 164 ezer Instagram követővel rendelkező influenszer, Megyeri Csilla elárulta, hogy a hetedik együtt töltött évük nagyon nehéz volt a párjával, Zsoltival:

„Akkor majdnem szakítottunk. Olyannyira, hogy én már lakásokat kerestem, mert el akartam költözni a közös otthonunkból. Végül elsimultak a dolgaink és együtt maradtunk, aminek szívből örülök.”

Megyeri Csilla elmesélte azt is, hogy pont a nehéz időszakok hozzák őket közelebb:

„Minél nagyobb volt körülöttünk a káosz, mi annál erősebben fogtuk egymás kezét. Zsolti volt a támaszom minden bajban. Igazi kősziklaként nyújtott támaszt és ez olyan kapocs, ami szétszakíthatatlan.”

Jelenleg a családalapításon gondolkodnak, Megyeri Csilla nagyon szeretne már anyuka lenni. Bár már négy éve menyasszony, jelenleg nem tervezik még az esküvőt, viszont mindketten stabilnak gondolják a kapcsolatukat, hiába a rengeteg kísértés:

„Mindketten rengeteg üzenetet kapunk, melyek között bőven akadnak illetlenek is. Mondjuk ki, meztelen fotókat és videókat küldözgetnek nekünk emberek. Mi ezeket meg is mutatjuk egymásnak, mielőtt töröljük őket.”