promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen volt Ördög Nóra a Kölyökklub kezdő tinijeként
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra (Ázsia Expressz) nem csak férje, Nánási Pál, hanem a magyar TV-csatornák kedvence is.

Éppen csak a minap ért vissza fárasztó közép-amerikai útjáról Ördög Nóra, ugyanis műsorvezetőként vett részt az Ázsia Expressz legújabb évadjának forgatásán, A 41 éves média nagyasszony hosszú hetekig tartózkodott a nem éppen közbiztonságáról híres Guatemala és Mexikó földjén. Utóbbi helyet egy másik magyar híresség, Schumacher Vanda is meglátogatta a közelmúltban. Azonban az RTL üdvöskéjével ellentétben a TV2 veteránja nem számolt be semmilyen problémáról, csupán csak a hazaérés után árulta el, hogy egy kis késés miatt lett gigantikus terjedelmű a hazaútjuk. Erről egy Instagram posztban árult el részleteket, Nóra.

Ördög Nóra harmincnál is több műsor házigazdája, versenyzője, zsűritagja volt az elmúlt bő két évtized során. Azonban a mindig szerény és kedves természetű mórahalmi lány gyakorlatilag ugyanaz a bársonyos hangú, tisztelettudó szépség maradt, mint aki a húszas évei elején meghódította a magyar gyermekek és tinik szívét. Tudniillik országos ismertséget és elismertséget a legendás RTL Klubos hétvégi gyerekműsor, a Kölyökklub hozta el számára. Hősnőnknek ráadásul a mindenki által imádott Jónás Rita örökébe kellett lépnie. 

Nóra azonban sikerrel vette az akadályokat, még ha műsora (nem az ő hibájából) el is silányult az évek alatt. Megváltoztak a fogyasztói szokások, és a reggeli műsor teljesen elhasalt, ám az már Nóra nélkül történt. A fiatal lány ugyanis megkapta magazinok vezetését, majd a ranglétrán egyre feljebb lépkedve műsorvezető, házigazda lett belőle a nagy, élő showműsorok idejére. Nevével még mindig most is sokan párosítják a régi Szombat esti lázakat, X-faktorokat, Csillag Születiket. A következő nagy változást Nóra karrierjében a 2014-es átigazolása jelentette, melynek során elszerződött a TV2-höz, rengeteg haragost, de közben új rajongót is szerezve magának. 

Az azóta már a fotós Nánási Pálnak két gyermeket is szülő Nóra többek között olyan műsorokat kapott az új munkahelyén, Nicsak, ki vagyok?, a Dancing with the Stars vagy éppen az Ázsia Expressz. 

Ördög Nóra egykor ilyen ártatlan magabiztossággal vezette a Kölyökklubot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás