promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra röhejes bakija a fél országot összezavarta, ekkorát még sosem égett a műsorvezető
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra sosem fogja elfelejteni ezt a kellemetlen pillanatot.

Ördög Nóra Magyarország egyik legfoglalkoztatottabb, legkedveltebb és legprofibb műsorvezetője, az utóbbi években számtalan óriási produkcióban bizonyította tehetségét, ráadásul a kollégái is egyetértenek abban, hogy nála felkészültebb tévés nem igazán van itthon – nem csoda, hogy már többször is megválasztották őt az év női műsorvezetőjének, bár legutóbb kivételesen nem ő nyert, hanem sokak meglepetésére Lékai-Kiss Ramóna.

Jelenleg is ezerrel dolgozik az Ázsia Expressz következő évadán Ördög Nóra, aki képtelen megállni, folyamatosan pörög és különleges produkciókkal ajándékozza meg a nézőket. Élő adásban is többször helytállt már az elismert híresség, egyebek között a Rising Star című tehetségkutató műsor is ilyen volt – bár megesett, hogy elég kellemetlen hibát vétett benne a műsorvezető.

Még 2014-ben történt az eset, mikor Ördög Nóra éppen azt ecsetelte élő adásban a Rising Star nézőinek, hogyan kell szavazniuk, mikor akkorát bakizott, hogy még ő is meglepődött a dolgon: elmondta, hogy a kék nyíl jobbra jelenti az igen szavazatot, a piros nyíl balra pedig az igen szavazatot – de az utóbbi valójában a nem szavazatot jelentette, csak a műsorvezető csúnyán összezavarodott, és ezzel a közönséget is rendesen megkavarta.

Ördög Nóra rögtön észrevette a lényeges hibáját, és azonnal kijavította magát, vagyis szerencsére nem lett gond ebből, de ettől függetlenül nagyon mókás volt a szituáció. Évekkel később még ő maga is megosztotta az elég ciki jelenetet a közösségi oldalán, hogy más is olyan jót nevessen rajta, mint ő – vagyis valószínűleg sose fogja elfelejteni a dolgot, ami teljesen érthető.

Itt lehet megnézni Ördög Nóra élő adásban megejtett bakiját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás