promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem menekült a kameráktól Ördög Nóra, teljesen összetört az Ázsia Expressz forgatásán – ezt nem fogod látni a műsorban
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra nem akarta elrejteni az érzelmeit, amikor jött a fordulópont az Ázsia Expresszben.

Rengeteg népszerű műsor fog visszatérni a TV2 képernyőjére, amikben ugyebár Ördög Nóra műsorvezetőként is újra főszerepet kap. A gasztronómia szerelmesei örülhetnek, mivel érkezik a Séfek séfe friss szezonja, aminek már befejezték a forgatását.

Ördög Nóra nem sokat pihent, és a finnországi kiruccanás után még messzebb került Magyarországtól. Az Ázsia Expressz új évadát egy kis vérpezsdítés miatt Mexikóban, valamint Guatemalában forgatják. Azt már Ördög Nóra is közölte a rajongókkal, hogy nagyon jól tudja, hogy ez nem Ázsia, de emiatt a TV2 nem fogja megváltoztatni egy népszerű tévéműsor nevét, amire már felépítettek egy brandet.

Az Ázsia Expressz körül nagy a titkolózás, és a celebek ugyebár nem is oszthatnak meg semmit arról, hogyan alakul majd ez a szezon. Az elején persze még voltak olyan hírek, hogy Alekosz nagyot balhézott a hotelben, de azóta a Való Világ egykori nyertese körül is nagy a csend, még a közösségi médiában is.

A nézők közül azért kommentekben elég sokan kiakadtak, hogy a TV2 visszaengedi Alekoszt a képernyőre. Pedig anno már egy közönségszavazáson rengetegen kijelentették, hogy nem akarják látni a tévében, de hát tényleg ő az, aki valószínűleg örök celeb marad.

Ördög Nóra szokott posztolni Instagramra, és kiderült, hogy a családja is vele tartott a távoli országokba. Arra persze a TV2 műsorvezetője is vigyáz, hogy ne derüljön fény semmire az Ázsia Expresszből. Ő ugyebár páholyból figyelheti, kik búcsúztak már el a versenytől.

Nem olyan rég azonban összetört, és Ördög Nórából erősen előtörtek az érzelmek. A videójában azt láthatjuk, hogy teljesen kisírt szemekkel köszönt el Mexikótól, barátokat hagyva maga mögött. Hogy találkoznak-e még, az majd kiderül, de a TV2 műsorvezetője nagyon szeretné.

A műsorvezető a csatorna csapatával már Guatemalában forgat. A videót nagyon nehezen tudta feltölteni, mert az országban nincs rendes internet, és a lefedettség folyamatos probléma. Lehet Alekosz is emiatt nem posztolgat?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás