promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Életveszélyben vannak az Ázsia Expressz játékosai, és még Ördög Nóra is lehet visítva menekülne, ha megtörténne a baj
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon Alekosz farkasszemet nézhet majd a veszéllyel? A TV2 persze mindenre fel van készülve.

Hamarosan folytatódnak a TV2 népszerű műsorai, és Ördög Nórának aztán van munkája bőven. Nem olyan rég befejeződtek a Séfek séfe friss szezonjának felvételei, ami azoknak jó hír, akik ki vannak éhezve egy kis gasztro-realityre.

Ördög Nóra utána gyorsan átugrott Finnországba, egy vezetéstechnikai tanfolyam miatt, de aztán még messzebbre került Magyarországtól, mivel Mexikóban és Guatemalában megkezdődtek az Ázsia Expressz új évadának a felvételei. A rajongók alaposan meglepődtek azon, hogy a TV2 adott egy esélyt Alekosznak. Már csak azért is mert anno volt egy szavazás, amin a többség arra voksolt, hogy nem szeretné a Való Világ egykori nyertesét a tévében látni.

A nézők egy része még Völgyi Zsuzsi szerepeltetésébe kötött bele, akit nem igazán kedveltek meg a TV2 előző valóságshowjában, a Farmban. Az Ázsia Expressz felvételei alig kezdődtek el, Alekosz hozta a formáját, és elkezdett üvöltözni a szállodában, és a panaszkönyvet követelte a párnája miatt. Annyi biztos, hogy fogunk tőle kapni pár igazán kínos jelenetet.

Ördög Nóra azon is meglepődött, hogy a kommentelők amiatt kötöttek bele a TV2-be, hogy Mexikónak semmi köze nincsen Ázsiához, így miért is Ázsia Expressz címmel folytatódik a műsor. Hát igen, jól tudjuk, hogy a magyarországi közönség mindenben kritikus tud lenni.

A TV2 műsorvezetője közben megosztott egy videót Instagramon, amiből kiderül néhány kulisszatitok az Ázsia Expresszről. Ördög Nóra már reggel fél ötkor talpon volt, a csatorna egyik stábtagja pedig arról számolt be, hogy mivel sivatagos részen vannak így rengeteg a skorpió.

Igazából a skorpiók közül az emberre csak az úgynevezett Durango Devil halálos, de ez annyira ritka, hogy nem biztos, hogy például pont Alekosz egy ilyet találna a cipőjében. Azonban mérges pókoktól és a mérges kígyóktól igazán lehet rettegni.

Ördög Nóra arcán nem igazán látni a félelmet, és persze a TV2 biztonsági csapata is mindig résen lesz. Persze ez lehet megváltozik, ha műsorvezető közelébe kerül egy roppant veszélyes állatka.

Tehát valamelyik páros a celebek közül bizony 10 millió forinttal lesz gazdagabb, de hát tudjuk nagyon jól, hogy oda hosszú az út. Az előző évadot ugyebár VV Moh és Nemazalány nyerte meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás