promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Életveszélyben vannak az Ázsia Expressz játékosai, és még Ördög Nóra is lehet visítva menekülne, ha megtörténne a baj

Életveszélyben vannak az Ázsia Expressz játékosai, és még Ördög Nóra is lehet visítva menekülne, ha megtörténne a baj

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon Alekosz farkasszemet nézhet majd a veszéllyel? A TV2 persze mindenre fel van készülve.

Hamarosan folytatódnak a TV2 népszerű műsorai, és Ördög Nórának aztán van munkája bőven. Nem olyan rég befejeződtek a Séfek séfe friss szezonjának felvételei, ami azoknak jó hír, akik ki vannak éhezve egy kis gasztro-realityre.

Ördög Nóra utána gyorsan átugrott Finnországba, egy vezetéstechnikai tanfolyam miatt, de aztán még messzebbre került Magyarországtól, mivel Mexikóban és Guatemalában megkezdődtek az Ázsia Expressz új évadának a felvételei. A rajongók alaposan meglepődtek azon, hogy a TV2 adott egy esélyt Alekosznak. Már csak azért is mert anno volt egy szavazás, amin a többség arra voksolt, hogy nem szeretné a Való Világ egykori nyertesét a tévében látni.

A nézők egy része még Völgyi Zsuzsi szerepeltetésébe kötött bele, akit nem igazán kedveltek meg a TV2 előző valóságshowjában, a Farmban. Az Ázsia Expressz felvételei alig kezdődtek el, Alekosz hozta a formáját, és elkezdett üvöltözni a szállodában, és a panaszkönyvet követelte a párnája miatt. Annyi biztos, hogy fogunk tőle kapni pár igazán kínos jelenetet.

Ördög Nóra azon is meglepődött, hogy a kommentelők amiatt kötöttek bele a TV2-be, hogy Mexikónak semmi köze nincsen Ázsiához, így miért is Ázsia Expressz címmel folytatódik a műsor. Hát igen, jól tudjuk, hogy a magyarországi közönség mindenben kritikus tud lenni.

A TV2 műsorvezetője közben megosztott egy videót Instagramon, amiből kiderül néhány kulisszatitok az Ázsia Expresszről. Ördög Nóra már reggel fél ötkor talpon volt, a csatorna egyik stábtagja pedig arról számolt be, hogy mivel sivatagos részen vannak így rengeteg a skorpió.

Igazából a skorpiók közül az emberre csak az úgynevezett Durango Devil halálos, de ez annyira ritka, hogy nem biztos, hogy például pont Alekosz egy ilyet találna a cipőjében. Azonban mérges pókoktól és a mérges kígyóktól igazán lehet rettegni.

Ördög Nóra arcán nem igazán látni a félelmet, és persze a TV2 biztonsági csapata is mindig résen lesz. Persze ez lehet megváltozik, ha műsorvezető közelébe kerül egy roppant veszélyes állatka.

Tehát valamelyik páros a celebek közül bizony 10 millió forinttal lesz gazdagabb, de hát tudjuk nagyon jól, hogy oda hosszú az út. Az előző évadot ugyebár VV Moh és Nemazalány nyerte meg.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás