promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmasat bakizott a TV2 – az Omegás riportnál valakinek csak az a fránya szaftos hús járt a fejében
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Omega szimfonikus szuperkoncertről számolt be a TV2, de nem ezért lett ikonikus a riport a netezők szemében.

Fájdalmas veszteség érte Magyarországot és a zenésztársadalmat 2021 decemberében, mivel koronavírusban elhunyt Kóbor János. Az Omega frontemberének emlékére akkor december 17-én, a budapesti Szent István-bazilikában tartottak szentmisét.

A zenész hamvainak egy részét pont a Szent István-bazilikában helyezték végső nyugalomra, míg a Balaton közepén szórták szét a másikat, amivel teljesült az Omega egyik legendájának végakarata.

Kóbor János lánya, Kóbor Léna közben kezd gyönyörű nővé cseperedni, de azért még mindig tini legbelül. Így neki nehezebb is volt feldolgoznia édesapja elvesztését. Trunkos András, az Omega menedzsere a kislány keresztapja, így Léna hozzá mindig bátran fordulhat, ha valami baj van, de persze Kóbor Jánost senki sem tudja pótolni.

Léna azért közben egyáltalán nem szeretné elengedni édesapja emlékét, sőt, építkezik is belőle. Kóbor János lánya az Omega-musical egyik főszereplője lesz, mivel a várandós Békefi Vikit váltja a Gyöngyhajú lány balladájában.

Akár rajongó valaki, akár nem, mindenki tudja jól, hogy az Omega elpusztíthatatlan lesz, és a dalait a következő generáció is dúdolgatni fogja. Gőzerővel próbáltak a sztárok az Omega szimfonikus szuperkoncertjére, amelyet június 15-én a győri olimpiai csarnokban láthatnak majd a rajongók.

A TV2 a riportjában számolt be róla, hogy zenészeket a Bolyki Brothers egyik alapítója, Bolyki Balázs fogta össze. Az Omega eredeti felállásából Debreczeni Ferenc is részt vesz a produkcióban.

A dobosban ezek a fellépések tartják a lelket, így a TV2 azt a címet adta a riportnak, hogy a „zene tartja életben”.

Na igen, csak valakinek akkor már nagyon a húsvét járhatott a fejében, vagy a bevásárlólista, mivel tartja helyett „tarját” írtak ki a képernyő aljára. A csatorna bakija megmaradt az útókor számára is. Ha elindítjátok a videót, nemsokára láthatjátok is. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás