promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Omega kiakadt Gáspár Lacira? Az együttes így reagált az X-faktoros bakira
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Omega-együttes ezt mondta Gáspár Laci Gyöngyhajú lányos bakija után.

Az X-faktor elődöntőjében is megemlékeztek Kóbor Jánosra. A mentorok a Gyöngyhajú lány zenéjére vonultak be a színpadra, majd Gáspár Laci elénekelte az örökzöld sláger refrénjét. Azonban egy kis baki becsúszott, ugyanis Laci véletlenül „zöldhajú lányról” énekelt.

A baki mélységesen felháborította az Omega-együttes rajongóit. Az X-faktor mentora nemrég Sebestyén Balázsék reggeli műsorában mondta el, mi történt vele a színpadon.

„Annyira koncentráltam, hogy kihagyott egy picit az agyam. Olyan volt, mintha kívülről néztem volna magam. El sem hittem, hogy ez megtörtént. Nagyon összezuhantam utána, én már ott tudtam azért, hogy akkorát hibáztam. Konkrétan nem is bírtam volna másról beszélni. Nekem ott kellett egy óra, mire picit összeszedtem magam, hogy tudjam tovább folytatni. (...) Az az igazság, hogy megérdemlem. Ezért én vagyok a hibás, ezt én csináltam, én rontottam, nem lehet mást hibáztatni ezért”

- reagált a műsor után kirobbant botrányra is Laci.

A bakira természetesen az Omega-együttes is reagált, természetesen nem haragszanak az énekesre. Mi több, jót nevettek az elrontott soron.

„Az Omega menedzsere is felhívott, és mondta, hogy Laci, mi ezen nevettünk, és köszönik, megható volt. Olyan aranyos volt, tényleg, jó fejek voltak. Üzenték, hogy semmi gond"

- mondta a Balázsék-ban Laci.

[[cikk2]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás