promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyönyörű nő vált Kóbor János lányából, aki most szívszorító felvételt osztott meg az Omega egykori énekeséről
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kóbor Léna hihetetlen videót talált a múltból, amin közösen énekelnek egy Omega dalt az édesapjával.

Fájdalmas veszteség érte Magyarországot 2021 decemberében, mivel koronavírusban meghalt Kóbor János. Az Omega frontemberének emlékére akkor december 17-én, a budapesti Szent István-bazilikában tartottak szentmisét. Bár már némi idő eltelt, de a családnak még mindig nem sikerült teljesen feldolgoznia ezt a tragédiát, ami teljesen érthető.

A zenész hamvainak egy részét pont a Szent István-bazilikában helyezték végső nyugalomra, míg Balatonaligánál a tó közepén engedték el a másikat, szóval teljesült az Omega egyik legendájának végakarata.

Kóbor János lányának, Lenának még nehezebb túllendülni édesapja halálán. Ő és az édesanyja, inkább elvonultak a nyilvánosság elől. Ahogyan a TV2 interjújában fogalmazott, abszolút nem tudta feldolgozni azt az űrt és hiányt, amit az Omega egykori énekese hagyott a szívében.

Trunkos András, az Omega menedzsere amiben tudja, segíti a családot, mivel Lénának ő a keresztapja is. A szomorú helyzet miatt ugyebár most neki kicsit afféle második apukaként is be kell töltenie az űrt.

Közben halad az idő, de Kóbor Léna szerint ezt a fájdalmat még nem tudja enyhíteni. Közben azért Kóbor János lánya is szép lassan érett nővé cseperedik, mivel már lassan 16 éves. Komolyan elkezdett foglalkozni a zenével, bár Instagramon láthatjuk azt is, hogy a tánc is igazi szenvedélye. Léna tavaly szeptemberben vágott bele a középiskolába, majd hamarosan a suli zenekrában találta magát.

Kóbor Léna ráadásul az Omega-musical egyik főszereplője lesz, mivel a várandós Békefi Vikit váltja a Gyöngyhajú lány balladájában.

A lány most elővett egy TV2-s interjút a múltból, amikor Kóbor Jánossal együtt énekelték az Omega Kötéltánc című dalát a Balatonnál. Mondanunk sem kell, hogy a felvétel több mint szívszorító. Alatta közben megnézhetitek azt is, hogy Kóbor János lánya mennyire megnőtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás