promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A földbe döngölte Gáspár Lacit a magyar zenész, és inkább ő segít az X-Faktor egykori győztesén
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet Gáspár Laci is kezd rájönni, hogy el kellene engednie a füle mellett ezt az egészet.

Szabyest neve újra pörögni kezdett a bulvármédiában, miután beleállt G.w.M-be. Igazából utóbbit is inkább underground rapperként ismerték, de aztán vérbeli celeb lett belőle, miután összejött Kulcsár Edinával. A kapcsolatuk nem lassít, mivel már az első gyermeküket várják, de úgy néz ki Szabó András Csutira is szép lassan rátalál a boldogság az új barátnője miatt.

Közben Szabyest nem csak G.w.M-mel rúgta össze a port, hanem az X-Faktor egyik mentorával, Gáspár Lacival is. A kritikájában úgy fogalmazott, hogy míg G.w.M a szerzeményeiben lealacsonyítja a nőket, addig Gáspár Lacinak egy normális világban fellépési lehetőséget sem kellene kapnia, nemhogy zsűrizni és mások életéről dönteni az X-faktorban.

Gáspár Laci aztán teljesen kiakadt, hogy Szabyest neki is odasózott, így az X-Faktor mentora visszavágott, hogy a fiatal zenész nincsen azon a szinten, hogy Magyarországon bárkiről is ítéletet mondjon. Mivel Szabyest erre is reagált, így beindult egy afféle kommentháború.

Nagy csend volt mostanáig, de aztán Szabyest ismét beindult a semmiből. Ehhez az kellett, hogy Gáspár Lacinak megjelenjen a legújabb szerzeménye.

„Gáspár Laci miért nem azzal vagánykodik, hogy összefog Ruszó Tibivel és sikert arat, miért a lambo a téma mindig és a pénz? Hat év után Gáspár Laci új dala és videóklipje pont olyan, mint amikor egy 8. osztályos tanuló megírja és megcsinálja magának a dalt. Ezt sikerült hat év után kiadni, gratulálni nem tudok, széket pláne nem adnék. Ezúton ajánlanám fel saját segítségem Ruszó Tibinek zenei- és videóklip munkálatok terén, mert ha nem támogatjuk a tehetségeket, akkor senki nem marad belőlük”

- írta a magyar zenész, aki így felhozta azt a témát is ugyebár, hogy az egykori X-Faktor győztes, Ruszó Tibi útjával mennyire nem foglalkozik senki.

Nem rég derült ki, hogy Ruszó Tibi a az X-Faktoros nyereményből inkább a családját segítette, így a karrierjét is háttérbe szorította emiatt. Amúgy az egykori győztesnek nem Gáspár Laci, hanem ByeAlex volt a mentora. 

Gáspár Laci még nem reagált Szabyest kritikájára, de lehet nem is mászik bele ebbe újra. Az új dala, az „Állj fel!” pedig bejön a közönség nagy részének, és a diszlájkok sem szabadultak el rajta, inkább fordítva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás