promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Méregdrága csúcskocsival jár Gáspár Laci, megmutatta észveszejtő álomautóját az énekes
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Laci elbüszkélkedett a követőinek az éjfekete járgányával.

Gáspár Lacit a Megasztárban ismerte meg az egész ország, de végül az RTL Klubnál kötött ki, ahol évek óta az X-Faktor című műsor mentorjaként bizonyít. Volt pár botrányos pillanata, hiszen valószínűleg sose fogják elfelejteni az emberek, mikor „Gyöngyhajú lány” helyett „Zöldhajú lány”-ként énekelte az Omega örökérvényű slágerét, miután elhunyt a zenekar legendás énekese, Kóbor János.

G.w.M és Szabyest hatalmas botrányába is belekeveredett Gáspár Laci, aki kemény szavakat kapott a fiatal énekestől. Egyelőre még nem lehet tudni, hol fog legközelebb feltűnni a tévében Gáspár Laci, de az biztos, hogy a rajongói nagyon várják már, hogy újra láthassák őt a képernyőn – akár mentorként, akár versenyzőként bármilyen műsorban.

Gáspár Laci egész aktív a közösségi oldalán, a minap például azt mutatta meg a követőinek, hogy milyen az új kocsija. Az embereknek szinte rögtön leesett az álluk az éjfekete 7-es BMW láttán, hiszen sokaknak pontosan ez az álomautójuk, és ezzel valószínűleg a népszerű énekes is így van, ezért is büszkélkedett el a gyönyörű, többmilliós verdával.

„Nagyon hálás vagyok,hogy megkaptam használatra ezt az új 7-es Bömit [...] Nagyon kényelmes,imádja az egész család!”

– írta Gáspár Laci a fotóhoz, amin az új járgánya mellett pózol, miközben a hátsó ülésen még a kisfiát is láthatjuk a sötétített üveg mögött.

Itt lehet megnézni Gáspár Laci fantasztikusan szép autóját, amire jogosan lehet büszke, hiszen valóban egy elképesztő járműről van szó, aminek biztos, hogy nagyon sokan örülnének Magyarországon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás