promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fantasztikus hírt kaptak az Omega rajongói, mégis sokan kiakadtak
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Különleges eseménnyel kedveskednek az Omega rajongóinak, mégsem felhőtlen az emberek boldogsága.

Rettenetes volt az utóbbi pár év a legendás Omega együttes számára, hiszen Benkő László és Mihály Tamás 2020-ban hunytak el, az aranytorkú frontember, Kóbor János, azaz Mecky pedig tavaly decemberben halt meg a koronavírus miatt. Elképesztő veszteség volt ez a magyar zenei életnek, de a közönség rajongása örökké életben fogja tartani az Omegát és a felejthetetlen slágereket.

Mivel az Omega hatalmas űrt hagyott maga után, így nem meglepő, hogy sokan szeretnék egy kicsit enyhíteni a rajongók fájdalmát, és erre jelenleg az egyik legjobb megoldás egy emlékkoncert szervezése. A következő ilyen nagy volumenű esemény, a Naplemente július 24-én lesz Keszthelyen, a Festetics-kastélyparkban, ahol elképesztő sztárfellépők fogják felidézni a zenekar csodás dalait.

„Kiválasztottunk 16 lírikus dalt, ezeket szimfonikus verzióra hangszerelve, hét nagyszerű művész segítségével, valamint a Bolyki Balázs Soul&Gospel énekkórussal egy közel két órás koncerten adjuk elő. Az este vendégei, Dolhai Attila, Király Linda, Miklósa Erika, Roby Lakatos, Szabó Győző, valamint Bolyki Balázs és Lepés Gábor "Lepe" lesznek, a 120 perces koncert házigazdája – hatalmas megtiszteltetés - Jordán Tamás, a Nemzet Színésze. A szimfonikusokat pedig olyan nagyszerű zenekarokból verbuváltuk, mint a Magyar Rádió Zenekara, a Liszt Ferenc Kamarazenekar illetve a Budapest Schoring”

árulták el a szervezők.

A legendás banda a közösségi oldalán elmondta, hogy örömmel támogat minden olyan kezdeményezést, amikor rangos előadóművészek tisztelegnek az Omega életmű előtt, de nem minden rajongó fogadta kitörő lelkesedéssel az emlékkoncert hírét, hiszen sokan nehezményezték, hogy a fellépőknek „semmi közük az Omegához” – de persze bőven akadtak olyanok is, akik nagyon várják már az eseményt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás