promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra ruhája a legizgalmasabb helyen van kivágva, észveszejtő a brutáldögös műsorvezető látványa
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra bevállalós kedvében volt, tűzforró kép készült róla.

A csodálatos Ördög Nóra nemcsak a közönség, hanem a szakma tiszteletét és elismerését is megszerezte magának az utóbbi években, és ugyan tavaly is remek munkát végzett, sajnos nem ő lett az év legjobb női műsorvezetője, hanem a szintén TV2-s Lékai-Kiss Ramóna. Sokan meglepődtek ezen, hiszen Ördög Nóra rengetegszer nyert már, de a hírességnek valószínűleg nincs ideje ezen keseregni, hiszen most is ezerrel dolgozik az Ázsia Expressz következő évadán.

Alekosz is szerepelni fog az Ázsia Expresszben, szóval biztos, hogy kapnak pár botrányosan szórakoztató pillanatot a nézők. Már csak az a kérdés, hogy a forgatás közben mennyire megy Ördög Nóra agyára a Való Világ 4 folyton balhét kavaró győztese. Persze nem kell aggódni a műsorvezetőért, hiszen ő profi, szóval ha akad is majd probléma, akkor azt biztos, hogy képes a lehető legjobban kezelni.

Ördög Nóra persze nemcsak a tehetsége miatt a magyarok egyik kedvenc televíziós személyisége, hanem a szépsége miatt is, éppen ezért örülnek annyira a rajongói, ha kirak magáról egy-egy csábító fotót.

Nos, most a HOT! magazinnak köszönhetően készült egy kifejezetten vadító, bizonyos szempontból már-már intimnek nevezhető kép a bevállalós műsorvezetőről, aki mélyen kivágott ruhában villantott méretes dekoltázst a felvételen, ezzel pedig mindenkit elvarázsolt, hiszen a gyönyörűsége páratlan, és csak úgy ontja magából az ellenállhatatlan nőiességet – a fotót látva mindenki megérti, hogy miért vannak ennyien oda Ördög Nóráért.

A híresség lehengerlően néz ki a képen, sose volt még ilyen szép, szóval bármi is legyen a titka, az biztos, hogy beválik, hiszen ahogy telik az idő, Ördög Nóra úgy lesz egyre csak káprázatosabb – itt lehet megtekinteni a tévés sztár HOT! magazinos fotóját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás