promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A halállal nézett szembe az RTL kedvenc Schumacher Vanda
Borítókép:  Youtube
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schumacher Vanda igazi magyar celeb, bikiniben pózolás közben a halállal néz farkasszemet.

Áprilisban dübörgött a meglepetésszerű hír, hogy a mindössze 25. életévében járó Schumacher Vanda erősen fáradt állapotban van, és hosszú pihenőre utazott el az Egyesült Államokba. Az RTL sorozatszínész-műsorvezető üdvöskéje ugyanis az önmagára való koncentrálás érdekében vállalta be azt, hogy az Airbnb szolgáltatását igénybe véve keres magának egy megfelelő lakást Los Angelesben. Természetesen a dekoratív szépség sikeresen talált magának szállást, bár kétségünk sem fér hozzá, hogy a nagy feltöltődésből nem magányosan veszi ki a részét. Sőt, saját beismerése szerint sem csak ül a fenekén.

A közösségi médiás jelenléte, és a magyar bulvársajtóban megejtett nyilatkozatai szerint nem csak unatkozott eddig. Többek között bejárta Beverly Hills-t, sőt, még a nem éppen a közbiztonságáról híres Mexikóban is járt. No, persze Vanda nem az olyan szörnyűségektől riadt meg a közép-amerikai országban, mint a már általunk is megénekelt, legendás kopasz, disznótestű kutyaszörny, esetleg a chupacabra, vagy a szélsőséges időjárás. 

A Blikk cikke szerint Vanda elrepült egy időre Los Angelesből, és meg sem állt a kellemes klímájú Mexikóig. Ott viszont a saját elmesélése szerint komoly bajba is kerülhetett volna, amikor egyedül kalandozott. Érzése szerint akár az élete is veszélybe kerülhetett volna, ugyanis

egy helyi étkezdébe betérve roppant rosszarcú gengszterek nézték ki maguknak.

Bár élünk a sztereotípia gyanújával, aligha szabad félvállról venni egy magányos nő ijedtségét a világ egyik legveszélyesebb országában. Vanda beszámolt arról, hogy az étteremben csak ő tartózkodott, és a három gengszter, akik nagyon alaposan méregették. A legutóbb a ValóVilág 11-et konferáló műsorvezető pedig jobbnak látta kereket oldani, Ám akkor még nem könnyebbülhetett meg, lévén a férfiak egy fehér furgonna még követték is, és bizonyos időbe telett, mire lerázta őket. 

Schumacher kisasszony szerencsére is megmenekült a vélt vagy valós rosszfiúktól, és a továbbiakban is élvezheti a tengerentúli napsütéses pihenését. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás