promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: Schumacher Vanda elköltözött Magyarországról, ez áll a drasztikus döntés hátterében
Borítókép:  youtube.com/Blikk (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schumacher Vanda a világ másik oldalán kezd új életet.

Az utóbbi hónapokban Schumacher Vanda lett a magyar tévénézők új kedvence (legalábbis a visszajelzések alapján), hiszen a Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi évadának legeredményesebb női játékosaként, illetve a Való Világ 11 műsorvezetőjeként is maradandó pillanatokkal ajándékozta meg a közönséget – arról nem is beszélve, hogy sokak szerint ő jelenleg a legszebb hazai tévés.

Schumacher Vanda mindössze 24 éves, de már rengeteg hatalmas dolgot sikerült elérnie. Aki követi őt Instagramon, az tudja, hogy nagy a hírességben a kalandvágy, számtalan csodálatos helyen járt, és nehezen tud megmaradni egy helyen. Nos, ismét elérkezett az ideje, hogy egy kis változást eszközöljön az életében, ugyanis elköltözött Magyarországról, és most egy ideig Los Angeles-ben fog élni – azt is elárulta, hogy miért.

„Mint ahogy a sztorikból/tiktok vidikből kiderült, egy ideig LA-ben leszek. Pedig nem akartam elmenni. Úgy foglaltam jegyet, hogy nem tudtam elképzelni h megyek. Másfél hétig nézegettem az összepakolt bőröndöket és mondogattam magamnak, hogy na majd holnap, majd holnap, mert valahol nem akartam rávenni magam, hogy elmenjek. Az elején úgy volt, hogy nem egyedül utazom, viszont amikor kiderült, hogy mégis, őszintén egy kicsit ráparáztam. A másik, hogy az utóbbi időben túl jó volt nekem Magyarországon és Europában úgy amúgy. Aztán láttam egy videót, amiben egy csávó azt mondja, hogy amikor félsz lépni na pont akkor kell menni, különben ugyan ott fogsz ragadni ahol most vagy. Na persze nem mintha tiktokos lifecoach-ok tanácsai alapján élném az életem (de).

Aztán jött egy olyan videó is, amiben arról magyaráznak, hogy az elkényelmesedés a hanyatlás előszobája, és miután folyamatosan ezek jöttek velem szembe, végre hajlandó voltam bevallani magamnak, hogy legbelül ezt a döntést már rég meghoztam”

– írta Schumacher Vanda a közösségi oldalán.

A híresség elárulta, hogy azért vág bele ebbe a nagy kalandba, mert hallgat a belső hangjára, ami azt súgja, hogy jó lesz neki ott. Schumacher Vanda egyelőre még nem tudja, hogy meddig marad Los Angeles-ben, de jelenleg nincs se munkája, se dolga kint, szóval még rengeteg a kérdés az ottani életével kapcsolatban – de valószínűleg hamarosan válaszokat fog kapni a csinos műsorvezető.

Itt lehet megtekinteni Schumacher Vanda posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás