promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schumacher Vanda pénzért fog vetkőzni az interneten? - Még Szabó Zsófi sem bírta szó nélkül hagyni az év legnagyobb átverését
Borítókép:  RTL (via blikk.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schumacher Vandának sikerült mindenkit elég durván meglepnie.

Akár az Éjjel-nappal Budapestben, a Való Világ 11 műsorvezetőjeként, vagy a Celeb vagyok, ments ki innen! bátor játékosaként láttuk először Schumacher Vandát, az biztos, hogy egy életre megjegyeztük őt, hiszen rendkívül csinos, cuki és karakteres. Üde színfoltja a magyar televíziózásnak, így reméljük, hogy a továbbiakban is igényt tart rá az RTL, hiszen az eddigi visszajelzések alapján az emberek nagyon kedvelik őt.

A gyönyörű híresség magánélete elég titkos, nagyjából csak annyit tudunk róla, hogy Alekosz nyilvánosan csapta neki a szelet, de ő visszautasította a botrányhőst. Sokak szerint Schumacher Vanda jelenleg az ország egyik legkívánatosabb híressége, így nem csoda, hogy amikor csábító képeket rak ki magáról, akkor azokkal rendesen megmozgatja a hűséges rajongóit – Molnár Anikó példájából pedig megtanultuk, hogy ilyenkor jó sok pénzt kereshet az ember egy pikáns tartalmakkal teli OnlyFans oldallal.

Schumacher Vanda most rendesen felkavarta az állóvizet, ugyanis egy Insta Storyban osztott meg magáról egy dögös képet, amin egy OnlyFans link volt látható – de bevállalós, intim felvételek helyett az év eddigi legnagyobb pofára esése lett a dologból.

Aki rákattintott a linkre, az fájdalmasan hamar rájött arra, hogy Schumacher Vanda csúnyán átverte az egész országot, ugyanis a látszattal ellentétben valójában nem OnlyFans oldalt indított, hanem egy angol nyelvtanfolyamot. Rengetegen bedőltek a csodaszép hírességnek, még Szabó Zsófit is sikerült átvernie (kommentben jelezte, hogy ő is bevette), szóval bármi is volt a célja, mondhatjuk, hogy sikerrel járt – kár, hogy közben sokaknak hatalmas csalódást okozott.

Egyebek között ilyen fotókkal sikerült megvezetnie az embereket Schumacher Vandának:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás