promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyarok úgy lopják Molnár Anikó erotikus képeit, hogy az már a NAV-nak is fáj
Borítókép:  Youtube
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarország kedvenc erotikus cicababája bugyis-cicis képeiből akar megélni az OnlyFans-en, és már a NAV viszi a lopás ügyét.

Molnár Anikó immár két évtizede részese a magyar celebvilág mindennapjainak. Az egykori ValóVilág szereplő hol előretör és foglalkoztatja a bulvársajtót, hol meghúzódik a háttérben, és mintegy pók, várja az alkalmas pillanatot.

Hősnőnk az új évezredben szinte az egyik legfoglalkoztatottabb magyar nőnek számít a „celebpiacon”. Nincs is talán felnőtt férfi az országban, aki ne bújta volna már valamelyik magazinnak készült meztelen vagy fehérneműs képeit. A rádiós Bochkor Gábor régi exe volt már Nagy ő is, ám a tartós boldogság még sosem találta meg. Egyszer még egy vetkőzős színpadi száma is volt egy egzotikus külsejű férfival, akivel kapcsolatban voltak.

Azonban negyven felett továbbra sem találta meg Molnár Anikó az igaz önmagát. Bár azzal sem vádolhatjuk a híres szőkeséget, hogy ne találná fel magát. Most éppen a nemzetközi divathullámra felkapaszkodva kezdett bele saját OnlyFans karrierbe.

Szegény Anikó már hetekkel ezelőtt vígan haknizott az interneten vele, hogy extrém szexuális képei roppant kelendőek az előfizetők körében. Bizony komoly milliókról szóltak a hírek, és egyöntetű sikere mögött a frenetikus kisugárzása és ismertsége kellett, hogy álljon. Hamar kiderült azonban, hogy valamelyik előfizető Jónás volt a csónakban, és tovább adta a merész fotókat. A bűncselekményt elkövető személy vagy személyek ráadásul fél áron kínálták tovább Molnár Anikó megbabonázó szépségét. Ezzel pedig elütve őt egy rakás pénztől. Saját állítása szerint ez az akció már minimum 5 millió forintjába fájt. Természetesen ő megtette már a szükséges lépéseket a rendőrségen. Sőt, a minap már azt újságolta, hogy a NAV vette át a nyomozást. Ha pedig már az adóhivatal érdeklődik, akkor valóban nem kevés pénztől esett el Molnár Anikó, és nem kevés adótól a magyar állam.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás