promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Káprázatosan kerek popsija van Schumacher Vandának, fürdőruhában mutatta meg a tökéletes testét a csinos műsorvezető
Borítókép:  RTL (via velvet.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már egészen biztos, hogy Schumacher Vanda az ország egyik legdögösebb nője.

Schumacher Vanda az utóbbi időszakban nagyon felkapott lett Magyarországon, egyre több helyen szerepel a tévében, rengeteg műsorban láthatjuk őt. Mivel nagyon cuki, tehetséges és rendkívül csinos, így az emberek többsége valószínűleg csak örül annak, hogy ilyen sokat lehet látni őt – a Való Világ 11-et is szépen vezette, szóval fényes jövő elé néz a médiában a gyönyörű híresség.

A Celeb vagyok, ments ki innen! legeredményesebb női játékosaként bebizonyította, hogy kemény fából faragták őt, éppen ezért nem meglepő, hogy még az élő adások sem tudtak kifogni rajta. Schumacher Vanda legutóbb a Troll a konyhában című izgalmas gasztro műsorban szerepelt, de biztos, hogy jelenleg is rengeteg izgalmas projekten dolgozik – szerencsére nemrég jutott egy kis ideje a kikapcsolódásra is.

A mindössze 24 éves Schumacher Vanda a minap elvitte a családját a Hévízi Tófürdőbe, ahol láthatóan nagyon jól érezték magukat, élvezték a lubickolást, a híresség pedig mosolyogva dokumentálta a különleges élményt.

Viszont a visszajelzések alapján sokan csak Schumacher Vanda fürdőruhás, tökéletes testét bámulták az ott készült fotókon és videókon, ami érthető, hiszen a műsorvezető bámulatosan jól néz ki rajtuk.

Még a félelmetesen kerek popsiját is megmutatta felülről véletlenül Schumacher Vanda, aki felfoghatatlanul dögös bikiniben, tényleg lehetetlenség róla levenni a tekintetet. Ezzel az ártatlan, családi poszttal is csak azt sikerült bebizonyítania a hírességnek, hogy ő az ország egyik legdögösebb nője, szóval érdemes őt követni – íme a műsorvezető kiruccanásáról készült felvételek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás