promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schumacher Vanda lebukott: tényleg a Való Világ egykori versenyzőjével randizik?
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki Schumacher Vanda adott egy esélyt a Való Világ kiesett játékosának a műsor után.

Nem olyan rég véget ért a Való Világ 11, aminek a top 3-as élmezőnyébe VV Rico, VV Melina, és VV Kriszti fért be. Végül utóbbi két lány nézett egymással farkasszemet a fináléban, majd a nézők döntöttek. VV Kriszti a szavazatok 60,14 százalékát megszerezve zsebre vághatta a 36 millió forintos főnyereményt.

Akadt egy kis zúgolódás a Való Világos csoportokban, mivel mindenkinek megvolt a maga kedvence, és sokan felháborodtak, amikor VV Kriszti megnyerte az RTL műsorát. Egyesek persze bevallották, hogy nem is igazán az Éjjel-nappal Budapest szereplőjére, hanem inkább VV Melina ellen szavaztak, mert nem akarták, hogy nyerjen.

Közben Schumacher Vanda óriási lehetőséget kapott a csatornától, mivel Nádai Anikó visszavonult egy kis pihenőre, így BeleValóVilág műsorvezetője kapta meg a helyét. Schumacher Vanda először a Mellékhatás, A Tanár és az Éjjel-Nappal Budapest szériákban tűnt fel színésznőként. Mivel most ismét remekül helytállt Puskás Peti mellett, így nincsen kizárva, hogy később még több ajtó fog kinyílni előtte a csatornánál.

Schumacher Vanda mellett elég sok férfi képzelné el magát, nem olyan rég még Alekosz is elhívta randira, bár ő tudjuk, hogy rengeteg celebnél bepróbálkozott Magyarországon.

Sokan emlékezhetnek, hogy Schumacher Vandára még a Való Világ 11 egykori játékosa is felfigyelt. VV Barna Akkor még azt mondta VV Reninek, hogy ha ő a Vandával nyomulhat, akkor a köztük lévő hancúrozós kapcsolatnak azonnal vége. Ez persze a fogadásuk miatt alapból megszakadt.

Hihetetlen, de a múltban Kamarás Norbi is megjegyezte, hogy a műsorvezető társán érződött egy picit, hogy bejön neki VV Barna. Schumacher Vanda erre úgy reagált, hogy lehet valaki már le fogja nyúlni előle.

Nem olyan rég a 24 óriáig elérhető Instagram-történetében Schumacher Vanda és VV Barna is közzétette, hogy valakivel együtt vacsoráztak. Ha egymás mellé tesszük a két képet, akkor láthatjuk, hogy Vanda, valamint a Való Világ 11 egykori játékosa ülnek egymással szemben.

Az persze fura, hogy Schumacher Vanda később törölte a képet. Vajon nem akarta, hogy elkezdjenek spekulálni az emberek? A műsorvezető mindenestre úgy néz ki, lehet ad esélyt Barnának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás