promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz már a hétvégén ágyba vinné Schumacher Vandát, miután VV Anettől kosarat kapott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár Alekosz tipikusan az az úriember, aki az első randin még nem vinné fel a hölgyet a lakására.

Schumacher Vanda először a Mellékhatás, A Tanár és az Éjjel-Nappal Budapest szériákban tűnt fel színésznőként, aztán az RTL megadta neki a lehetőséget műsorvezetőként is. Nagyon izgult, de profin vitte a BeleValóVilágot már az előző Való Világ évadban is.

Később Nádai Anikó kiesésével még fentebb léphetett a ranglétrán, és csatlakozhatott Puskás Peti mellé műsorvezetőként. Nincsen kizárva, hogy később még több ajtó fog kinyílni előtte a csatornánál.

Schumacher Vanda mellett elég sok férfi képzelné el magát. Még a Való Világ 11 egyik játékosa, VV Barna is felfigyelt rá anno. Akkor még azt mondta VV Reninek, hogy ha ő a Vandával nyomulhat, akkor a köztük lévő hancúrozós kapcsolatnak azonnal vége. Ez persze a fogadásuk miatt alapból megszakadt az utóbbi időben.

Mostanában Alekosz neve is egyre többször tűnik fel a bulvármédiában. A Való Világ egykori nyertese úgy gondolta, hogy ha már ő is szingli, na meg Schumacher Vanda is, akkor épp itt az ideje bepróbálkozni nála. Persze rögtön kikötötte, hogy amit Facebookon közzétett, az semmiképpen sem szerelmeslevél.

Muszáj változtatás nélkül közölnünk Alekosz levelét, annyira jól sikerült:

„Hallottam, hogy valakitől csokrot kaptál, és azt is, hogy reméled, nem tőlem. Noha nemrég egy interjúban önként jelentkeztél a kezdeményezésemért, most mégis elutasítanád. Igen, értelek. Sajnos, nem tudtam előbb jönni. Magyar halászokkal hadakoztam megakartak verni. Jól vagyok, nincs semmi bajom. Úgy néz ki, hogy most már kellően oda tudok koncentrálni Terád. Kérlek, ne haragudj, amiért ezidáig várattalak. Ismertettem okait. Köszönöm a türelmedet. Amúgy pedig én kifejezetten vonzónak tartom a női hisztit, neked jól áll. A szépséged után, karaktered éppen ezen eleme tett téged vonzóvá számomra. Színes vagy, fantáziadús vagy, ösztönös is vagy, meghódítanivaló is vagy, magyarul nőies vagy”

- írta a Schumacher Vandának a Való Világ egykori nyertese, aki azzal zárta a mondandóját, hogy a kiszemelt híresség esetleg ráér-e szombat este.

Ez nem lesz könnyű, mert szombaton zakatol a Való Világ, amiről Alekosz is tudhatna. Mindenképpen megnéznénk, hogy Vanda és Alekosz között miképp sülne el ez a randevú. Annyi biztos, hogy utóbbi igazi úriember lenne, ha lehetőséget kapna, és nem akarná az első alkalommal a lakására csábítani az RTL műsorvezetőjét.

Alekosz VV Anettet próbálta elcsábítani a múltkor, aki ótvaréknak nevezte, és rácsapta a telefont. Meglátjuk, hogy Schumacher Vandával meddig tud haladni. Szurkolunk, hogy összejöjjön a találkozás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás