promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Való Világ szexmániás szépfiúja Schumacher Vandát is ágyba vinné, a többieknek meg tipli van
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Barna amint beazonosította, hogy ki az a Schumacher Vanda, rögtön tudta, hogy iszonyatosan bejön neki.

Zakatol az élet a Való Világ 11-ik szériájában, és azért a sok érdekesség mellett ne felejtsük el, hogy zajlik egy játék is, aminek 36 millió forint a tétje. A villalakóknak nem igazán a bentieket kell levenniük a lábáról, hanem a nézőket, aki a végén eldöntik, hogy ki nyerje meg a VV11-et.

VV Lamin lett a játék első kiesője, ami miatt VV Bibi eléggé ki is akadt, mivel abszolút közel kerültek egymáshoz. Ettől függetlenül rengeteg lakó van még bent, és a csapat egy embert ismét el fog veszíteni. VV Melina sokszor megkapta villatársaitól, hogy unalmas és olyan, mint egy szobanövény, így úgy döntöttek, hogy őt fogják párbajozni küldeni.

VV Melina megnevezte a párbajellenfelét is, aki VV Henrik lesz. Ő ugyebár anno MILF-vadászként mutatkozott be. Mivel ő sem tudott még teljesen kibontakozni, így valószínűleg VV Melina jól választott ellenfelet.

A nézők és a villalakók is iszonyatosan bírják VV Barnát, aki idézőjelbe téve a Való Világ 11 ügyeletes szépfiúja és dzsigolója. A játékosnak az egész villa tetszik, legalábbis a női része. A múltkor pont azt ecsetelte, hogy mindenkiben meg tudja fogni valami, legyen az az esze, vagy éppen a teste.

VV Reni és VV Barna a kamerák előtt sem akarta háttérbe szorítani a szükségleteit, így már többször is lefeküdtek egymással. Utóbbi kerek perec kimondta, hogy VV Reni olyan forró odalent, mint a láva. Ahogyan VV Barna, úgy VV Reni is hajt másra, mivel nagyon ki akarná próbálni milyen VV Sajtival, aki megpróbál hűséges lenni.

Közben odabent előkerült a Schumacher Vanda téma, aki ugyebár több RTL-es műsorban feltűnt, és most is a BeleValóVilág műsorvezetője Kamarás Norbival. VV Kriszti kiselőadása után előkerült VV Barna, aki rögtön hozzátette, hogy Vandát azonnal küldjék be a Való Világ 11-be, mivel lecsapna rá, bár ő kire nem.

VV Barna: – Azért ha a Vandával nyomulhatok, akkor tudod, hogy tipli van.
VV Reni: – Neked már rég tipli van.

Aztán VV Barna bejelentette VV Pirosnak is, hogy ha Schumacher Vanda megjelenik, akkor biztosan flörtölni fog vele. Azt anno Kamarás Norbi is megjegyezte, hogy a műsorvezető társán érződött egy picit, hogy bejön neki Barna. Schumacher Vanda erre úgy reagált, hogy lehet valaki már le fogja nyúlni előle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás