promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Barna VV Renivel hancúrozik a legtöbbet, de legszívesebben az egész villát megkettyintené
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Kriszti szerint a jóképú villafiú még egy kecskében is meglátná a szépet.

VV Reni ugyebár már az első videójában bejelentette, hogy amelyik pasit akarja, azt egészen biztosan megszerzi magának. A lány keselyűként csapott le VV Barnára, akit meg akart nézni zuhanyzás közben. Barna aztán be is jelentette, hogy ez még csak az első este, és nem akarja, hogy VV Reni mustrázza, ahogy ő fürdik. A lány nem hagyta annyiban, és amikor VV Barna ágyba bújt, alaposan felfedezte a testét.

Ugyebár VV Renit sem kell félteni, de azt talán ő sem gondolta volna, hogy VV Barna egy igazi csajvadász, aki nem tud betelni a lányokkal. Odabent randizott például VV Pirossal is, akivel csak egy csók csattant el.

VV Reni még azt is felvetette, hogy csinálhatnák hármasban, de a debreceni lány ebbe nem menne bele. VV Piros persze hozzátette, hogy ha két fiú, és egy lány lenne a felállás, akkor lehet átgondolná.

A fenti cikkünkben megnézhetitek, hogy VV Reni és VV Barna miképp hancúrozott egymással. Itt olyan pikáns témákat beszéltek át, hogy mennyire tökéletesek odalent, a többi pedig már tényleg átlépi a határokat. Legyen annyi elég, hogy VV Barna szerint VV Reni annyira forró odalent, mint a láva.

Tehát a testiség iszonyatosan működik a két villalakó között, de VV Barna a múltkor elmondta a véleményét lányokról, és azt is, hogy miért vonzódik hozzájuk szexuálisan. VV Kriszti rögtön odaszúrt neki, hogy mindenkiben meglátja a szépet, még egy kecskében is.

VV Anita is szép bókokat kapott, aki nem olyan rég került be új játékosként. VV Barna azt mondta neki, hogy annyira megkettyintené, hogy még a takarót is ledobná közben, nem érdekelnék a kamerák.

Tehát nincs mese, VV Barna lett a Való Világ 11 idézőjelbe dzsigolója, aki minden lány legszívesebben ágyba vinne. Közben VV Sajtinak is forrt már a vére, de ő eldöntötte az elején, hogy nem csalja meg a párját. Meglátjuk, hogy ez meddig fog kitartani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás