promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Reni forróságot érez odalent VV Sajti miatt – érik a megcsalás a villában
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki VV Reni addig nem fogja békén hagyni VV Sajtit, amíg az meg nem csalja vele a párját.

Tovább zakatol az élet a Való Világ 11-ben, ahol nagy meglepetésre VV Laminnak már el kellett hagynia a játékot. Így képzeletben csatlakozott VV Mercédeszhez, aki az előző szezonban csak kicsi ideig élvezhette a villalétet.

Kialakultak már odabent barátságok, és persze akadt olyan is, aki ellenségeket szerzett magának. Egy biztos: VV Melina lesz az első párbajozó, szóval neki el kell döntenie, hogy ki ellen akarja megmérettetni magát. VV Pirost valószínűleg nem fogja választani, akinek stílusosan van egy piros kendője, amivel maga helyett mást küldhet a párbajra.  

A taktikázás mellett mindenki igyekszik jól érezni magát odabent, és a többséget nem érdeklik a kamrák. VV Reni és VV Barna például már többször is lefeküdt egymással. Érzelmek persze nincsenek emögött, inkább csak lepedőakrobatika élménye. A lány már a bemutatkozásnál elmondta, hogy nem fogja kibírni huncutkodás nélkül.

Ahogyan VV Barna több lány fejét igyekszik elcsavarni, úgy VV Reni is iszonyatosan be van indulva VV Sajti miatt. Az Újpest drukkerre VV Lissza szintén fente a fogát, de a lány megértette, hogy VV Sajti nem szeretné megcsalni a párját. Nagy kérdés persze, hogy ezt meddig fogja kibírni, főleg úgy, hogy VV Reni nem akarja békén hagyni.

VV Reni a nyugiszobába hívta el VV Sajtit, hogy kipróbálja őt, hisz a lány cipőt is csak úgy vesz, ha előtte felpróbálja azt. VV Barna már arról is beszélt, hogy a barátjának valahogy el kell fogadnia, hogy a lányok csúnyán bedurrantanák a répáját.

„Ha nem fogsz bírni magaddal, mész a Barnához és rám gondolsz majd”

- mondta Barnának VV Sajti, aki ugyebár itt VV Reni nyomulására gondolt.

A lány ugyebár kikötötte, hogy ha valakit szeretne megszerezni magának, akkor azzal ágyba fog bújni. Nos, érik a megcsalás a villában? Aki nagyon szeretné, az Kamarás Norbi féltékenységről tartott kiselőadást is megnézheti a videóban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás