promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schumacher Vanda pajzánul összenyomta a melleit, a látvány maga a mennyország
Borítókép:  RTL (via sorozatwiki.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schumacher Vanda bikiniben kápráztatta el az egész országot a szépségével.

Az utóbbi hónapokban az ország egyik legfelkapottabb sztárja lett Schumacher Vanda, akit a legtöbben minden bizonnyal az Éjjel-nappal Budapest című sorozatból ismernek. Azóta már rengeteg helyen feltűnt, nemrég a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben is szerepelt, jelenleg pedig ő a Való Világ 11. szériájának műsorvezetője – Nádai Anikót váltotta, aki a műsor munkálatai közben úgy döntött, hogy nem tudja tovább vállalni a szereplést.

Schumacher Vanda fiatalos lendülettel és rengeteg energiával rendelkezik, a nézők pedig az eddigi visszajelzések alapján egyenesen imádják őt. Ez persze azért is lehet, mert hihetetlenül gyönyörű, vagyis sokan örülnek annak, hogy ilyen sűrűn láthatják őt a képernyőn. Valószínűleg a fiatal híresség is tisztában van azzal, hogy mennyire bejön az embereknek, hiszen rendszeresen rak ki magáról csábító képeket.

Schumacher Vanda a közösségi oldalán megosztott pár bikinis, egészen bevállalós fotót, az egyiken pedig olyan vadítóan néz ránk, miközben összenyomja a formás melleit, hogy az már-már egyenesen őrjítő – nem hiába van ilyen sok rajongója/hódolója, hiszen egyszerűen ellenállhatatlanul néz ki, tényleg nem igazán van nála dögösebb nő jelenleg a tévében.

Külön érdekesség, hogy Schumacher Vanda smink nélkül szerepel a felvételeken, és még így is felfoghatatlanul kívánatos, ezt pedig több kommentelő is megjegyezte. Az biztos, hogy ezek után fényes jövő áll a híresség előtt, mivel ritka, hogy valaki ilyen hatást tud kiváltani a követőiből – íme a fent említett, szinte intimnek nevezhető fotók a szuperszexi műsorvezetőről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás