promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL bejelentette a gigameglepetését, és tengernyi magyar fogja újra megnézni ezt a műsort
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL több mint 20 évet megy vissza az időben, rengeteg néző nagy örömére.

Azt hihetjük, hogy az embereket már kevésbé érdeklik a valóságshowk, de ha ez így lenne, akkor a Való Világ nem tartana a tizenegyedik évadnál. A műsor azonban most hétvégén elbúcsúzik, és az unszimpátia-szavazás végén már csak hárman maradnak bent a fináléban.

Jól nézzünk körül, mert közülük lesz valaki, aki megnyeri a 36 millió forintos álomnyereményt. Azt még jelenleg iszonyatosan nehéz megmondani, hogy a legvégén miképp döntenek a nézők. Emlékezzünk csak vissza, hogy a Való Világ 10-ben mennyire esélytelennek tartották VV Vivit, de mégis Ő ülhetett fel a trónra a végén. Nagy médiakarriert persze nem sikerült összehoznia, de a főnyeremény akkor is a zsebében landolt.

Vasárnap tehát már csak a top 3 játékos marad bent a villában, ami gyakorlatilag az otthonuk volt ebben a pár hónapban. Annyi biztos, hogy roppant furcsa lesz visszatérniük a tényleges való világba, de közülük csak egy valakinek változik meg az élete. A finalista villalakók sorsa akárcsak eddig, teljes mértékben a nézők kezében lesz.

Az RTL persze nem akarja, hogy a VV11 után megszűnjön a Való Világ láz, és kicsit nézőket is szeretnének terelni az RTL+ felületére. A streamingen így innentől elérhető a Való Világ első évada, amiben olyan ikonikus karakterek tűntek fel, mint VV Szabolcs, VV Oki, vagy VV Majka.

Bár Majkának nem sikerült megnyernie a valóságshowt, de mégis belőle lett Magyarország egyik legértékesebb celebje. A Forbes listáján is Ő lett az első, ami nem is csoda. Majka koncertjeire elkapkodják a jegyeket, a tévében rengeteg nagynézettségű műsort vezet, ráadásul a bulvármédiában is állandóan beszéd tárgya. Megosztó sztár, de a melyikük nem az, aki híres Magyarországon. A többség szereti, szóval egyértelműen megkerülhetetlen szereplője lett a magyar médiának.

Érdekes végig nézni, hogy milyen volt anno, és eleve mennyire másabb volt a Való Világ az indulásakor. Ráadásul itt még szereplők egy beszavazó-show keretén belül kerültek a játékba.

Az RTL azt ígérte, hogy hamarosan érkezik a Való Világ második, és a harmadik évada is. A negyedik még sokakat az RTL+ felületére csábíthat, mivel rengetegen gondolják úgy, hogy az lett a legjobb VV szezon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás