promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális dolgok derültek ki a Való Világ játékosáról – ezeket nem mutatta a kamera VV Krisztiről
Borítókép:  RTL - Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik néző megfigyelte, hogy VV Kriszti miket csinál az élő műsorban, de ezeket az összefoglalóban már nem adták le.

Zajlik az élet a Való Világ 11-ben, és már csak hét játékos van bent az RTL luxusbörtönében. Jól nézzünk körül, mert közülük lesz valaki, aki megnyeri a 36 millió forintos álomnyereményt. Azt még jelenleg iszonyatosan nehéz megmondani, hogy a legvégén a nézőknek ki lesz a legszimpatikusabb. Mint a mondás tartja ugyebár, addig még sok víz le fog folyni a Dunán.

Ahogyan közeledünk a Való Világ 11 végéhez, egyre izgalmasabb párbajok lesznek, de már így is kaptunk sok meglepetést. Az RTL ráadásul igyekszik kicsit felpörgetni a játékot, így érkezik egy hármas párbaj.  Szombaton VV Melina, VV Márió, valamint VV Ákos közül valaki már biztosan nem térhet vissza a luxusbörtönbe.

VV Melina és VV Ákos ugyebár elég jóban vannak egymással, utóbbi ki is jelentette, hogy a lányt abszolút a bizalmasának tekinti. Az összecsapásról persze szó esik a különböző Való Világ csoportokban is, és jelenleg úgy áll a helyzet, hogy VV Máriónak van a legkisebb esélye arra, hogy játékban maradjon. Kiderül, hogy esetleg most is vár-e ránk meglepetés.

Ahogy a fenti videóban is látni lehet, VV Máriónak az egyik kedvelt szereplővel, VV Krisztivel is volt már kemény konfliktusa. Azonban most az utóbbi került a középpontba, mivel az egyik néző szerint, aki követi interneten is a 24 órás közvetítést, VV Krisztinek hiányzik a drog, ráadásul mentálisan teljesen összeomlott.

Felhozta azokat a jeleneteket, amikor például egy csikket nyomott el a kezén, vagy gombostűvel szurkálta magát.

„Értem, hogy fejlődni jött ide, de neki segítségre van szüksége, nem pedig itt hülyékedni”

- írta a kommentelő, ami a Nagy Bulvárcsoportba is bekerült.

VV Krisztit valóban sokan szeretik, és sokan gondolják azt is, hogy ő lesz az, aki megnyerheti a Való Világ 11-et. De ahogyan mondtuk, még sok minden változhat. Az előző évadban roppant kevés adtak VV Vivinek, hogy megnyeri a játékot, de mégis így lett. A VV10 nyertese nem olyan rég vissza is tért a villába VV Robival együtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás