promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV 11: Barna búcsúzóul egy utolsó menetre elkapta a villa falusi menyecskéjét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

VV Barna visszatalált első villabeli kedveséhez, a belevaló falusi menyecskéhez az utolsó estéjén. VV Renit sem kell félteni, lévén nagyon könnyen elcsábította a tévelygő fiút zuhanyzás közben, mialatt a többiek már nyugovóra tértek. 

Hosszúra nyúlt szerelmi útkeresés, vagy csak tökéletesnek hitt színjáték végére ért szombat este a ValóVilág tizenegyedik szériájának egyik legmegosztóbb játékosa, Barna. A sármos fiú ugyanis egy nagyon feszült hangulatú párbaj végeztével maradt alul, a nálánál sokkal gyengébb és kevésbé szórakoztató jellemnek tartott Lisszával szemben.

Barna korábban már sikerrel abszolvált egy csatát, ugyanis korábbi villabeli barátját, a nagy foci-, és Újpest-rajongó Sajtit tette partvonalon kívülre egy igazán erőfitogtatóra sikerült párharc végkimenetele során.

Ám a VV 11 legdominánsabb hímegyede dacára a képernyőn töltött eddigi sok futamidejével, nem nyerte el igazán a nézők és a műsor imádóinak kegyeit. Talán a szavazók számára az sem volt már igazán szimpatikus, hogy lassan valóban a luxusbörtön összes nőnemű egyedénél bepróbálkozott. Barna több-kevesebb sikerrel odatette magát már Pirosnak, Anitának és még Melinának is, ám leggyakoribb partnere a szexualitásban VV Reni volt. Igaz, a szexéhes fiú többször is kifejezte mind a nézők, mind az érte epedő falusi lány számára, hogy nem tud érzelmi szintre lépni vele.

Ám az elmúlt hónapokban igazi se veled, se nélküled „kapcsolat” alakult ki a fiatalok között, hol távolabb, hol közelebb kerültek egymáshoz, ám néhány vehemens és fülledt aktusnál tovább sosem jutottak. Természetesen aligha várható, hogy a játék vége után bármi is kibontakozzon közöttük, ám az tény, hogy Barna pont úgy zárta utolsó teljes villa-estjét, ahogy az elsőt is köszöntötte.

Annak idején Reni már a beköltözés éjszakáján a csúcsra repítette álompasiját, most pedig ismét egymásra találtak. Barnát fürdőzés közben rohanta le rajongója, majd a WC-fülkében lettek utoljára egymáséi egy félszemérmesen, törülközővel takargatott szeretkezés alkalmával. Az egykori pizzéria/kocsma felszolgálólány mindent beleadva forrt össze a másnak kieső „párjával”. Vajon a Barna „mellett” szinte végig kitartó Reni meg sem áll a végéig, és teljesítheti álmát, hogy igazi fővárosi lány lehessen a kis sváb falujából felmenekülve?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás