promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Való Világ sztárja őrülten sokat keres vetkőzéssel, miután kidobták a TikTokról
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Piros eleve meg akarta mutatni a közönségnek a nőiesebb oldalát.

Zakatol tovább a Való Világ 11, és már abszolút nem vagyunk messze a végétől. Legutóbb VV Máriónak kellett búcsúznia, és ez azt is jelenti, hogy VV Rico személyében egyetlen egy fiú maradt az RTL luxusbörtönében. A négy lány ugyebár VV Lissza, VV Reni, VV Melina, valamint VV Kriszti.

Jelenleg szinte képtelenség megmondani, hogy ki viheti haza a 36 millió forintot a legvégén, mert még az utolsó pillanatokban is változhat a közönség véleménye. Ugyebár az előző szériában VV Vivit is esélytelennek tartották, de végül mégis ő vághatta zsebre az álomnyereményt.

A bent lévő villalakók az asztalnál beszélték át, hogy ki milyen esélyekkel futhat neki a játék végének. VV Rico hozta a formáját, és elkezdte végig böfögni az egészet. Nehéz megmondani, hogy ő, vagy éppen VV Kirszti hogyan állhat, mivel egyikük sem volt még párbajozni.

Közben a Való Világ 11 kiesői már idekint igyekeznek építkezni. VV Piros anno erős versenyzőnek számított, de VV Renivel szemben nem volt esélye a párbajon, aki ugyebár ott van a top 5-ben.

Varga Piroska alapból influenszerkedéssel foglalkozott, és nagy nehezen felépített egy 150 ezres követőtáborral rendelkező TikTok oldalt. A Való Világ egykori játékosának rosszakarói azonban elkezdték folyamatosan jelentgetni a profilját, és végül elérték azt, hogy ezt VV Piros el is veszítse. Ezt a TikTok hivatalosan törölte, szóval vissza se lehet állítani, még pénzért sem.

Ezután nem esett kétségbe, így beindította az OnlyFans oldalát. Erről nem igazán szokott senki sem beszélni, de VV Piros a Blikknek elárulta, hogy már az első héten félmilliós bevételnél tartott. VV Dani erre poénból hozzátette, hogy neki is bele kellene vágnia ebbe.

VV Piros OnlyFans előfizetése 20 dollár egy hónapban, szóval egyáltalán nem olcsó, de így is megvannak az érdeklődők. A Való Világ egykori játékosa ráadásul megfogadta, hogy bár erotikus képeket fog feltölteni, de pornográf videókat, valamint fotókat egyáltalán nem.

Közben kiderült az is, hogy VV Piros a médiában fog feltűnni, de erről még nem beszélget jelenleg a titoktartási szerződés miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás