promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A dubajozás megint téma lett Magyarországon, így zajlanak a keleti szexpartik
Borítókép:  Profimedia (képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sok kelet-európai nő vállal ilyenféle veszélyes kalandot.

A dubajozás témája újra meg újra felbukkan Magyarországon, rendre akadnak olyan események, amelyek felszínre hozzák, hogy ki, mikor – és legfőképpen mennyiért – vállalta be a hazai celebhölgyek közül, hogy jó pénzért arab férfiakat szórakoztasson a Közel-Kelet luxusában.

Máig Molnár Anikó a legismertebb személy, aki ezt névvel is felvállalta, sőt korábban azt is elárulta, hogy kereken egymillió forintért töltött el egy hetet az Egyesült Arab Emirátusokban, bár elmondása szerint szexre végül nem került sor, csak meztelenül kellett úszkálnia. Végül bónuszként megduplázták a „honoráriumát”, vagyis 2 millióval térhetett haza.

A dubajozást a nyugati országokban egyszerű emberkereskedelemnek, modern kori rabszolgaságnak tartják. Való igaz, a hírek szerint a kikerülő lányokat megfosztják minden emberi méltóságuktól, és a jó pénzért cserébe mindenben engedelmeskedniük kell ideiglenes gazdáiknak.

Akik sokszor meglehetősen durván bánnak velük, nem ritka az óvszer nélküli közösülés, a fájdalmas anális aktus, és ha már a „főnök” kedvét töltötte a kiválasztott lánnyal, akkor továbbadja őt a beosztottjainak is.

Az Emirátusokban mintegy 8 millió külföldi munkavállaló él, ők az ország dolgozóinak 95 százalékát jelentik. Csak Dubajban 45 ezerre becsülik a prostitúciót vállaló, vagy arra kényszerített nők számát.

A vice.com oldal nemrég kifaggatott egy ukrán fickót, aki kifejezetten elit konzumhölgyek kiközvetítésével foglalkozik arab milliárdosok számára. Az Emirátusokban a szexmunka hivatalosan illegális, de hát a hatóságok könnyen félre tudnak nézni.

„Egy amerikai üzletember 10 prostit kért magának a sivatagba. A lányoknak az egész testüket elfedő burkát kellett viselniük, és az arcuknak takarva kellett akkor is maradniuk, amikor meztelenre vetkőztek. Ezután a férfi azt nézte, ahogy a szolgái a nőkkel szeretkeznek”

– említett egy különös esetet az ukrán kerítő, aztán gyorsan felidézett még egy másikat is:

„Volt egy jemeni sejk, aki 30 afrikai nőt kért, és annyi Viagrát, ami egy elefántot is megölt volna. Mindezt egy órán belül. Engem is meghívott a szállodai orgiára, ám helyette inkább napkeltéig nyeltem a konyakot az előcsarnokban. Amikor végeztek, olyan volt, mintha bomba robbant volna a lakosztályban, nekem kellett megszervezni a takarítást is, volt ott mindenféle folt.”

Az ukrán szerint a szexpartikon részt vevő nők önként jelentkeznek, általában azért, mert otthon nagyon kevés pénzt keresnek. Akadt köztük olyan, aki egy lepukkant faluból érkezett, de ma már Ferrarival jár. Az óradíjuk 1000 dollárnál kezdődik, de a kerítőtől 500 dollárért fiatal férfiakat is lehet bérelni, rájuk is nagy a kereslet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás