Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hoppá: Majka az új király – Sebestyén Balázs ennek nem fog örülni

Hoppá: Majka az új király – Sebestyén Balázs ennek nem fog örülni

Zene, Film & Kultúra

Hoppá: Majka az új király – Sebestyén Balázs ennek nem fog örülni

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 09:09

Majka letaszította a trónról Sebestyén Balázst Magyarországon.

Celebek, akikre egész Magyarország figyel. A Forbes sem sajnálja tőlük a listát, mivel a magazin kilencedjére veszi szemügyre, hogy kinek hol a helye a rangsorban ebben az évben.

A lap változtatott a módszertatán, amiben az ismertséget, a láthatóságot, a kedveltséget, a hitelességet, a pénztermelő képességet, valamint az online jelenlétet is vizsgálták. Innentől utóbbi is iszonyatosan fontos, mert az új generációt már itt lehet a legjobban elérni.

Az aranyérmes, szóval a 2022 legértékesebb magyar celebje Majka. A koncertjeire elkapkodják a jegyeket, a tévében rengeteg nagynézettségű műsort vezet, ráadásul a bulvármédiában is állandóan beszéd tárgya. Megosztó sztár, de a többség szereti, szóval egyértelműen megkerülhetetlen szereplője lett a magyar médiának.

Sebestyén Balázs sokáig fej-fej mellett haladt Majkával az első helyért, de most csak az ezüstérem jut neki. A tavalyi győztest sajtóemlítésekkel, címlapszereplésekkel és az online metrikával előzte meg az ózdi rapper, így a kedveltségével és hitelességével Balázs már nem tudta behozni a minimális lemaradást.

A bronzérmes Rúzsa Magdi lett, aki a Forbes szerint ha ráfekszik kicsit az online jelenlétére, akkor jövőre akár még első is lehet.

Közben először került fel a Top20-ba a Konyhafőnök séfje, a Michelin-csillagos Rácz Jenő, míg a műsort vezető Fördős Zé trónfosztást hajtott végre, és idén ő lett a leghitelesebb magyar celeb. Rúzsa Magdi ebben ezüstérmes, a harmadik hely pedig Borbás Marcsié.

Borítókép: Profimedia