promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka felesége előkapta a tökéletes melleit - Dundika még mindig egy igazi bombázó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majoros Hajni egy tűzforró fotóval lepte meg a követőit, elképesztően néz ki.

Majka és az egykori Playmate, Dundika sok-sok együtt töltött év és két közös gyermek után tavaly fogadtak egymásnak hivatalosan is örök hűséget. Az esküvőjükön szinte az összes magyar sztár ott volt, hiszen senki sem akarta kihagyni az évtized eseményét. Állítólag tényleg csodaszép volt a szertartás, utána pedig a buli is fergeteges volt – nem csoda, hiszen a rapper minden bizonnyal semmin sem spórolt annak érdekében, hogy mindenki a lehető legjobban érezhesse magát.

Majoros Hajni és Majka láthatóan nagyon boldogok együtt, hiszen békében, boldogságban nevelik a gyermekeiket, ráadásul a botrányokból is kimaradtak szerencsére – pedig bőven akadtak mostanában nagy port kavaró magyar sztárpárbalhék.

Dundika nemrég egy hétre elszabadult a családjától és elment a barátnőivel nyaralni, amit természetesen nagyon élvezett, és még élménybeszámolót is tartott a közösségi oldalán:

„Imádom a gyerekeket! Finomhangolva ez úgy hangzik, hogy imádom a gyerekeimet. Az év 51 hetében. De van 1 hét az 52-ből, amikor vigyorgó búcsút veszek tőlük és a csajokkal elvonulunk egy kicsit távolabb és csak mi vagyunk, meg a tenger, a fehér homok, és a koktélok. Meg a 42 fokos meleg, ami miatt a bioritmusodat felborítod 7 nap alatt, mivel kb. este 8-kor kezdődik az élet, amikor a hőmérséklet előcsalogatja a hűs szobákból az embereket és akár reggelig élvezheted a közösségi létet. Mallorca csodaszép, hangulatos és barátságos. A zene mindenhol elkísér, legyen az egy hiperszuper szórakozóhely (konyhanyelven disco) vagy egy katamarán, mellyel káprázatos helyekre lehet eljutni. Imádtam a színeket, a szelet, a napfürdőt és a csajok társaságát! Szuper hét volt, de jó itthon a fiaimmal”

– írta Majoros Hajni, azaz Dundika.

A gyönyörű híresség a visszatekintés hevében megosztott magáról egy elképesztően szexi, bikinis fotót is, aminek köszönhetően vethetünk pár lopott pillantást a hatalmas melleire is, amikkel annak idején az egész országot megbabonázta modellként egyebek között a Playboy hasábjain is – most pedig bebizonyította, hogy ő még mindig egy igazi bombázó, Majka pedig Magyarország egyik legszerencsésebb férfija, hogy ilyen szépséges és dögös felesége van.

Itt lehet megnézni Dundika egészen vadító fotóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás