promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Falatnyi bikiniben élvezi az életet a Való Világ nyertese, de láthatjátok vörös hajjal is egy izgató fehérneműben
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Krisztinek akkoriban még nem volt raszta haja, de ugyanolyan dögös volt, mint ma.

Sokan arra tippeltek, hogy a mai korban a Való Világ egyáltalán nem fog érdekelni senkit. Nos, az RTL műsora már túl van a tizenegyedik évadon, és bár lehet a nézettsége visszaesett, de így is rengetegen követték.

A Való Világ 11-ik szezonjában a top háromban VV Rico, VV Melina, és VV Kriszti maradt bent. Már akkor elszabadultak az indulatok, amikor VV Melina nem tudott bekerülni a fináléra. Bár rengetegen szurkoltak neki, de nem kapott elég szavazatot, hogy ez összejöjjön. Utána el is kezdték csalással vádolni a Való Világot, valamint az RTL-t, de ilyenkor a harag miatt sokan gyártanak összeesküvés-elméleteket.

Bizony, elég sokan kiakadtak azon, hogy VV Kriszti nyerte meg a Való Világ 11-et, de a játékossal ennél is többen szimpatizáltak. Voltak olyanok is, akik azt mondták, hogy igazából nem is annyira VV Kriszti fogta meg őket, csak egyszerűen nem akarták, hogy VV Melina nyerjen.

Ennek meglett a nyereménye, mert utóbbi 39,68, míg VV Kriszti a szavazatok 60,14 százalékát szerezte meg. Ez magabiztos győzelemnek számít, ami után VV Melina annyira kiborult, hogy visszautasította a játékostársa ölelését, de azért kezet nyújtott neki.

VV Kriszti már a Való Világ 11 előtt sem tagadta, hogy nagyon labilis és sokszor változik a hangulata. Tényleg alaposan kilógott a játékosok közül, és néhányan emiatt is támadták, de ez valószínűleg így 36 millióval a zsebében már nem igazán fogja érdekelni.

Most VV Kriszti rengeteg mindenbe akar belevágni. Annyi biztos, hogy elmegy egyetemre, megtanul tetoválni, és egy saját márkát is ki akar alakítani, mivel imád alkotni ékszereket, ruhákat, vagy éppen cipőket.

Most visszamentünk a múltba, és elővettünk tőle néhány villantást. Láthatjátok őt falatnyi bikiniben, de egy iszonyatosan izgató fehérneműben is. Ekkor VV Krisztinek még vörös volt a haja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás