promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csalás történt a Való Világban? A nézők többsége alaposan bedühödött
Borítókép:  RTL - Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ahogyan arra számítani lehetett, igazán elszabadultak az indulatok a Való Világ 11 fináléja után.

Nincsen több leskelődés egy ideig, miután véget ért a Való Világ 11-ik évada. Tény, hogy csökkent a lelkesedés az ilyen típusú valóságshowk iránt, de még mindig rengeteg VV rajongó követte az eseményeket.

Voltak bombameglepetések és sokan már ott kiborultak, amikor VV Melinának a finálé előtt el kellett hagynia a villát az unszimpátia szavazáson. Korábban is említettük, hogy a végén szinte képtelenség megmondani, hogy ki kerül a legközelebb a nézők szívéhez. Az előző szezonban VV Vivit abszolút esélytelennek tartották a végső győzelemre, mégis neki változott meg az élete, és ő vághatta zsebre a 36 millió forintot.

A bronzérmes a szabadszellemű VV Rico lett a Való Világ 11-ik felvonásában, aki a laza stílusával próbált a középpontba kerülni, de emiatt rengetegen megbélyegezték bunkónak a különböző csoportokban. Lehet néha rá is játszott erre, de úgy néz ki ez rossz taktika volt.

Végül VV Melina és VV Kriszti maradt ott az RTL luxusbörtönének kanapéján.  Előbbi 39,68, míg utóbbi a szavazatok 60,14 százalékát kaparintotta meg. Bátran kijelenthetjük, hogy ez egy magabiztos győzelem volt VV Kriszti részéről. Az előző szezonban VV Vivinek VV Robit és VV Melinát sikerült maga mögé utasítania.

Számítani lehetett rá, hogy egy ilyen játék végén el fognak szabadulni az indulatok. Akik nem VV Krisztinek szurkoltak, azok rögtön csalással is vádoltak az RTL-t a különböző Facebook-csoportokban.

„Mióta Rico kiesett azóta minden szavazáson Melina nyert nem ez az idegbeteg. És érdekes nem ő nyert. Puskás azt mondja >>>milyen véletlen hogy a 2 ellenség maradt a legvégére majdnem mint egy párbaj<<< ezt direkt így akarta az RTL, egy óriási Bunda volt ez az egész! Mutassák már meg azt a közjegyzőt akiről feszt hablatyolnak hogy >>>Közjegyző jelenlétében összesítik a szavazatokat<<<. Kétlem hogy lenne ott valójában közjegyző. Óriási Bunda. Ha nem is Melina, legalább Ricónak kellett volna nyerni, nem ennek a drogos f*nak”

- írta az egyik rengeteg lájkot begyűjtő kommentelő.

VV Kriszti ugyebár azért is került ilyen helyzetbe, mert anno szerepelt az Éjjel-nappal Budapest című műsorban, de sokan meg is védték a játékost, hogy ennyi erővel akkor az előző évadot VV Bálintnak kellett volna megnyernie, mivel ő is hasonló cipőben járt.

Később sokan bevallották, hogy igazából annyira nem is VV Kriszti mellett szavaztak, hanem inkább VV Melina ellen, mert nem akarták, hogy a végén ő nyerje meg a szériát. Ahogyan a fenti videóban is látni lehet, végül a játékos alig várta, hogy elhagyja a villát, ráadásul Krisztinek is csak kézfogással gratulált, de legalább az megtörtént.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás