promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tejfelesszájú suhanc volt Sebestyén Balázs, így nézett ki 18 évesen az ország kedvenc műsorvezetője
Borítókép:  youtube.com/Frizbi TV (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázsról archív felvétel került elő még 1995-ből.

Jelenleg Magyarország egyik legismertebb embere Sebestyén Balázs, akinek rendszeresen vannak műsorai a tévében, ráadásul rengeteg magyar hallgató élvezi a hangját reggelente a Balázsék című rádiós műsorban. A 45 éves híresség nagyon fiatal volt, mikor belecsöppent a médiába, azóta pedig mondhatni töretlen a sikere, és még a botrányai sem rontottak a népszerűségén.

Sebestyén Balázs először a Z+ nevezetű zenecsatornán mutatkozott be a nagyközönségnek a Megálló című műsorban még 1997-ben, hosszú évekig volt még utána a VIVA+ meghatározó arca, majd 2003-ban átkerült az RTL Klubhoz és a Balázs show-val szerzett magának számtalan rajongót. Onnantól kezdve pedig nem volt megállás, elképesztően nagy produkciókban láthattuk őt különböző szerepekben, hiszen egyebek között a Való Világ több évadát is ő vezette – de kevesen tudják, hogy már a Z+ előtt, csupán 18 évesen a képernyőn volt, csak akkor még nem úgy, ahogy megszokhattuk tőle.

Előkerült egy rég elfeledett, archív felvétel Sebestyén Balázsról, aki 1995-ben, mindössze 18 esztendősen szerepelt a legendás Rózsa György Leg...leg...leg című műsorában – a híresség hosszú hajjal, szemtelenül fiatalon ült a nézők között, és ügyesen tapsolt, amikor kellett.

Egészen mókás így látni Sebestyén Balázst, hiszen szinte felismerhetetlen a 28 évvel ezelőtt készült videón, ami igazi időkapszulának számít. Lehet, hogy már maga Sebestyén Balázs sem emlékszik a forgatásra, vagy arra, hogy egyáltalán ott volt, de nem is baj, hiszen most akár ő is újranézheti, felelevenítheti a szereplését a Leg...leg...leg című műsorban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás