promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka pokoli pofont adott Sebestyén Balázsnak, felvétel is készült a meghökkentő esetről
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka tényleg jó nagy pofont adott Sebestyén Balázsnak, de megvolt rá az oka.

A magyar média két titánja Sebestyén Balázs és Majka, egyik a rádiót, másik a színpadokat „uralja” már hosszú évek óta, a televízióban pedig konkurens csatornáknál érnek el hatalmas sikereket különböző műsorokban. Mindketten megkerülhetetlen alaknak számítanak Magyarországon, éppen ezért számtalan botrányba keveredtek az évek folyamán – és természetesen olyan is megesett már, hogy kereszteződtek az útjaik.

Mivel folyton rengeteg bulvártörténés van, így minden bizonnyal sokan megfeledkeztek már arról a legendás pillanatról, ami 2018 májusában történt meg. Sebestyén Balázs és Majka egy baráti squash mérkőzést folytattak, mikor úgy gondolták, hogy a móka kedvéért tesznek egy izgalmas fogadást: a győztes adhat egy jó nagy pofont a vesztesnek – végül Majka kerekedett felül, és rögtön előkapott egy mobilt, hogy megörökítse a „jutalmát”.

Sebestyén Balázs láthatóan nem örült annak, hogy egy nehéz nap után még egy jókora tasli is vár rá, próbálta a benne rejlő feszültséget beszéddel leplezni, Majka pedig érezhetően nagyon élvezte, hogy fölényben van, és játszadozhat vele, hogy mikor is érkezik az a pofon – végül eljött az idő, és akkora maflást adott a műsorvezetőnek, hogy az utána rögtön a földre került, de persze nem volt harag.

Akit érdekel a legendás, 4,5 évvel ezelőtti, egészen meghökkentő pillanat, az alább megtekintheti a huncut gyermeki izgalommal kacarászó Majka szemszögéből az egészet – külön érdemes figyelni Sebestyén Balázs rettegő fejét közvetlenül a pokoli pofon előtt, hiszen nagyon vicces:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás