promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schumacher Vanda levetkőzött, az észveszejtően intim képeitől még a legmorcosabb magyarok arcára is elismerő mosoly kerekedik
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schumacher Vanda tűzforró fotókkal lepte meg a követőit.

Az Éjjel-nappal Budapest egykori színésznője, Schumacher Vanda úgy feltört az utóbbi években, mint a talajvíz, hiszen szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, ahol a legeredményesebb női versenyzőként végzett, ráadásul a Való Világ 11. szériájának műsorvezetője is ő volt, miután Nádai Anikó kiesett – de a hatalmas sikerek ellenére mégis úgy döntött a gyönyörű híresség, hogy egy időre elhagyja Magyarországot.

A mindössze 24 éves Schumacher Vanda elképesztően kalandos életet él, rengeteg tapasztalatot szerez magának ilyen fiatalon. Hatalmas jövő áll előtte, hiszen nemcsak tehetséges, de hihetetlenül gyönyörű is – sőt, sokak szerint jelenleg ő a magyar televíziózás egyik legszebb nője, szóval ilyen rövid idő alatt is kifejezetten mély nyomot hagyott maga után a magyar nézőkben.

Örülhetnek Schumacher Vanda hűséges hódolói/rajongói, ugyanis most egészen intim, melltartós képeket osztott meg magáról a levetkőzött sztár, aki egészen fantasztikusan fest a tűzforró felvételeken, amik már most rengeteg dicséretet, elismerő kommentet hoztak neki – nem meglepő, mivel tényleg rendkívül káprázatos rajtuk, rögtön érthetővé válik, hogy miért vannak oda érte ilyen sokan.

Schumacher Vanda magánélete eléggé rejtélyes, szinte semmit sem lehet tudni róla azon kívül, hogy annak idején még a Való Világ 4 botrányos győztese, Alekosz is bepróbálkozott nála, de határozott visszautasítás fogadta a közeledését – de valószínűleg ha visszatér Magyarországra a műsorvezető, akkor egy kicsit többet is meg fogunk tudni az életéről, terveiről.

Itt lehet megnézni Schumacher Vanda dögös képeit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás