promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A ValMar szépfiúja nem tudta magát türtőztetni Győzike keresztlányával szemben
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valkusz Milánék feltüzelték a hangulatot a Hal a tortán heti adásaiban. 

Új hét indul a Hal a tortánban és ez természetesen új vendégeket is jelent. Ezen a héten Valkusz Milán, Schobert Lara, Visváder Tamás, Paprika Dorina (Gáspár Győző keresztánya) és Papadimitriu Athina a házigazdák, és már az előzetesből látni lehet, hogy elég paprikás lesz a hangulat a vegyes társaságban. 

Valkusz Milán egészen a Sztárban sztáros szereplésééig a passzívabbik tagja volt a ValMar duónak és inkább Marics Peti volt a figyelem középpontjában. Milán újabban olyannyira felkerült a hazai "celeb térképre", hogy szinte nincs olyan műsor, ahol ne szerepelne és ne lehetne őt jobban megismerni. A Sztárban sztár 4. helyezettjeként nincs miért szégyenkeznie, és rengeteg elismerst kapott előadói képességeire, így ő is rálépett arra az útra, melyre a magyar celebek többsége egy időben szintén rálép. Valkusz most a Hal a tortán gasztrorealityjében parádézik és ott sem játssza meg magát, sőt kemény konfliktusba sem fél belemenni a lányok kedvence. 

A rövid előzetesből pl. kiderül, hogy Valkusz Milán és Paprika Dorina között nagy vita alakul ki, melyben elszabadulnak az indulatok, és efféle durva mondatok is elhangzanak.:

"Mondd azt, b…meg, hogy menjek haza!"

-mondja Dorina Milánnak az asztalnál, mert a fiú közölte vele, hogy lassan elmegy az étvágya tőle, de Győzike keresztlánya rátett még egy lapáttal.:

"Hallod, ha jössz hozzánk, a buszban maradsz és odaviszem neked a kaját... Te vagy a ValMar-fiú, aztán nem rakod be a lábad!"

A vitába Visváder Tamás is beszáll, és próbálja csitítgatni a vendégeket, de Dorina neki is csúnyán nekimegy. Visváder Tomi békítő próbálkozása így hangzik:

"Vendégségben kedvesen illik viselkedni."

Majd ezt a választ kapja rá:

"És mit csináljak? Nyaljam ki a s.gged?"

A szókimondó előzetest pedig itt láthatod:

Az biztos, hogy a Szorcsik Vikis, Csutis, Kelemen Annás botrányos hét után újabb botrányok lesznek a Szuper TV2-n, és ezúttal még fűszeresebb viták is várhatóak. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás