promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Csuti csúcsmodern otthona, már a fürdőszobájától is le fog esni az állad
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kelemen Anna miatt tele volt kínos pillanatokkal a Hal a tortán tegnapi adása.

A Farm VIP legutóbbi szériája óta lehet tudni, hogy Szabó András Csuti és Szorcsik Viki színésznő között románc alakult ki. Nem is tagadták, de nem is ismerték el hivatalosan, ezért is nagy szó, hogy Szorcsik Viki a Hal a tortánban olyan titkokat vállalt fel nyilvánosan Csutival kapcsolatban, melyeket eddig még soha. 

A Hal a tortán tegnapi adásában látni lehetett, hogy csak úgy izzik a levegő Csuti és Szorcsik Viki körül, de Köllő Babett jelenléte is érdekes pillanatokat hozott a műsorba. Csuti volt a házigazda, és Babett segített neki főzni, aki egy igen szexi szettben érkezett Csutihoz, ráadásul megjegyezte, hogy azt hitte randira jön. Aztán, ahogy elkezdtek főzni, Babett rákérdezett a vendégekre, és mikor Szorcsik Viki neve is zsóba került, sokatmondóan néztek egymásra majd kínosan másra terelték a témát. 

A vendégek érkezésekor viszont még forróbb és kínosabb lett a helyzet. Már az üdvözléskor sokkolta Viki a házigazdát, amikor is látványosan, egy szemetesszákban hozta vissza neki Csuti nála maradt dolgait. Még a vendégek is kínosan érezték magukat a jelenet közben. 

A csontsoványra fogyott Kelemen Anna rá is kérdezett Kulcsár Edina volt férjénél, hogy ki segített neki főzni, mert biztos abban, hgy nem egyedül készítette el a menüt. Csuti erre mondta, hogy Babett volt a segítsége, de Annácska nem tudta kiről van szó. 

Aztán, amikor leesett neki, rögtön arra gondolt, hogy vele is volt köztük valami pikáns, és ennek hangot is adott mindenki füle hallatára a közös ebédlősztalnál.

De a kínos pillanatoknak itt még mindig nem lett vége. Kelemen Anna egyenesen Szorcsik Vikit kérte meg, hogy vezesse őt körbe a Csuti házában, aki megengedte, hogy Viki vegye így át a házigazda szerepét. Annnácska még mindig nem állt le, és bónuszként így szólt Vikihez

"Mesélj, mik történtek ebben a házban."

Szorcsik Viki végül nem ijedt meg a helyzettől és Csuti hatalmas, hálóval egybeépített fürdőszobájában tett vallomást Kelemen Annának. 

"Én nagyon Tisztelem a Csutit és nagyon jóban maradtunk, de neki most nem egy párkapcsolat a legfontosabb az életében, ezért nem véletlen alakultak a dolgok köztünk úgy, ahogy. Mai napig jóban vagyunk, majd biztos eljön az ő életében valaki, aki ott lesz tartósan mellette, de ez az ő dolga, és engem már nem érdekel."

Viki azt is bevallotta, hogy nem éltek együtt, de sokszor aludt nála, és Csuti is vendégeskedett rendszeresen nála. 

A közösségi oldalak szerint Csuti azóta nem vállalta fel tartósan senkivel a kapcsolatát, de tudni lehet, hogy már 2 barátnőt is elfogyasztott Viki óta, Szorcsik pedig továbbra is szinglinek mondja magát, és nem beszél a magánéletéről szívesen. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás