promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szorcsik Viki csúnyán megütheti a bokáját, hatalmas botrányt okozott a színésznő
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 egyik legnézettebb műsorától sem állnak messze a botrányok.

A Jóban Rosszban színésznőjéről a sorozat ideje alatt soha ennyi botrányos és kérdőjeleket felkapcsolgató cikk nem született, mint az utóbbi pár hónapban. Talán igazán ott kezdődött el az egész, amikor állítólag Kulcsár Edina exférjével, Csutival kavartak, de elvileg végül az ismerkedős fázis szakítássá alakult át. A Sors fintora, hogy mindketten szerepelnek a TV2-n futó igen nagysikerű Farm VIP-ben, de úgy látszik, eléggé jól együtt tudnak működni.

Viszont a műsor december 7-i adásában a színésznő olyat mondott az egykori Exatlanos sportolóról, Mischinger Péterről, hogy azt a többi versenyző sem hitte el. Viki a monológját név nélkül kezdte el, bár a többi celeb pontosan tisztában volt vele, hogy kiről van szó.

„Engem olyan szinten megalázott a nőiességemben egy férfi, hogy nekem innentől fogva nincs miről beszélgetni vele. Ezt a hangnemet nem lehet megengedni! Nem lehet az, hogy ilyen burkolt agresszióval csináljuk végig ezt a játékot és féljünk egymástól. Mert én eljutottam oda, hogy félek ettől az embertől! Attól, hogy akár fizikailag is bántalmazna… Nem akarok innen úgy kimenni, hogy egy vasvilla van a hátamban, mert őt éppen rossz pillanatban kapom el"

– hallható Vikitől, és ezzel a véleményével az előző műsorfeladatra szeretett volna reagálni, ahol valójában a lány volt az, aki brutálisan kikelve magávól üvöltött a sportolóval. Péterből a felvételen csak annyi látszik, hogy nyugtatgatni próbálja a lányt, de egyáltalán nem viszonozza az ordibálást és ezt Vajtó Lajos is alátámasztotta azóta a Borsnak:

„A nézők láthatták, hogy a játék minden pillanatában jelen voltam, és választott vezetőként különös gondot fordítottam arra, hogy kövessem a csapaton belüli kapcsolatok alakulását. Amit Viktória az adásban mondott, annak az ég világon semmi alapja sincs."

Vajtó egyébként azért is mérvadó, mert mint a piros csapat vezetője, mindent látott és halott az esetből, de a folytatásban erősen ki is hangsúlyozza, hogy mi szerinte a valóság:

„Peti, ha a játék, vagy akár a velem folytatott vita hevében hangosabban is beszélt, soha senkivel nem volt tiszteletlen, vagy fenyegető. Még úgy sem, hogy Viki folyamatos nyomás alatt tartotta őt, aminek mindannyian a tanúi voltunk. Ilyenre még a forgatott nyersanyagban sem lehet példát találni, vagyis szó sincs arról, hogy azt, amit Viki állít, kivágták volna. Péter még azért is bocsánatot kért tőle, amit el sem követett…"

Vajtó mellett megszólalt már az említett fél is, akit a színésznő támad, vagyis Mischinger Péter is:

„Aki ismer, tudja - és remélem a nézők is látják -, hogy én alapvetően elhatárolódom az ilyen viselkedéstől.

Ebben a helyzetben sem szeretnék újabb gyűlöletcunamit gerjeszteni Szorcsik Vikivel szemben. Sajnos azt látom, hogy a kommentelők nagy része ugyanolyan obszcén hangnemet üt meg vele szemben, amilyet ő tett velem és többekkel szemben a játékban. Ennek pedig gátat kell szabni! Ez a viselkedés azt gondolom, semmiképpen sem megengedhető."

A már kiesett Farm játékos a saját hibáit is beismeri a folytatásban, és a végén azt is kihangsúlyozza, hogy nem fogja beperelni rágalmazásért a színésznőt, mert nem lenne értelme:

„Nem állítom, hogy a játék hevében belőlem nem szaladt még ki egy-két oda nem illő szó, de azt hiszem, van egy határ. Ennek ellenére sem szeretném bántani Vikit, aki inkább tanulhatna a viselkedése utóéletéből! Ezt a támadást még elbírta az arcom, és nem tervezek semmilyen ügyet kezdeményezni belőle, csak szeretnék elhatárolódni az effajta viselkedéstől."

Mintahogy az RTL és Való Világ egyik eseténél felmerült, hogy egy játékos élhet majd a feljelentés lehetőségével, ha kijön a villából, úgy a Bors is megkérdezett egy jogászt a TV2 műsorában történt incidensről. Dr. Lichy József ekképpen mondta el a hivatalos tudnivalókat:

„Az, ami a műsorban elhangzott, már nem fér bele a véleményszabadság keretei közé, ez egészen biztos. A hölgy tesz egy tényállítást, mely szerint veszélyben érzi a fizikai épségét az úr miatt, miközben ha jól értem, ő semmilyen magatartásával nem utalt arra, hogy tervezne, vagy képes lenne erőszakosan fellépni vele szemben.

 Ahogy én látom, ez a becsületsértés minősített esete, hiszen a vádak nagy plénum előtt hangzottak el. Többek között 3 év szabadságvesztéssel is sújtható az, aki a rágalmazást elkövette."

Egyáltalán tényleg az a fontos, hogy valakinek igaza legyen és nem inkább az, hogy közös nevezőre jussanak? Valamiért Szorcsik így érezte magát; de vajon milyen traumákat hordozhat magában? Miért pont az Exatlonos nyakába zúdította a színésznő az eddigi sérelmeit? És a legfőbb kérdés: miért nem ülnek le egymással szemben tisztázni az egészet?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás