promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna elképesztő dolgot művelt a popsijával, Szabó Zsófi pedig egy BMW-ben tette szét a lábait – válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kelemen Anna és Szabó Zsófi után jön egy olasz modell, akinek minden porcikájától el fogsz olvadni.

Ha valaki, hát Kelemen Anna aztán szeret minél többet megmutatni a testéből. Az utóbbi időben rengeteg témát generált a drasztikus fogyása. Néhányan úgy gondolják, hogy tökéletesen néz ki így, míg sokan támadták érte, hogy átesett a ló túloldalára. Az orvosok mindenesetre figyelmeztették, hogy ennél több kilótól már nem szabad megszabadulnia. Kelemen Anna újra feltűnt a képernyőn, mivel a Hal a tortán műsorában láthatják a nézők esténként a Super TV2-n. Ide kattintva nézhetitek meg, hogy mit művelt a konyhában a popsijával, amire Lakatos Levente vette rá. Aki a celeb villantásaira kíváncsi, az maradjon csak itt a válogatás rovatban.

Felpezsdültek a dolgok Szabó Zsófi körül. A műsorvezető teljesen helyrerázódott, miután ő és Shane Tusup szakítottak, és igyekszik élvezni az életet nagy szerelem nélkül is. A bulvármédia persze már szívesen összehozná valakivel, de a pletykákon kívül még semmi hivatalos dologra ne számítsunk. Aki vagány, de visszafogott friss képet szeretne látni Szabó Zsófiról egy BMW hátsó ülésén, az kattintson ide, mi viszont hozzuk nektek a forró villantós fotóit a rovatunkban. Ahogy közeledik a meleg idő, reméljük egyre többet láthatjuk így.

Végül érkezzen egy olasz modell, akinek néha már tényleg 18-as karika kellene a képeire. Bella Curtónak még nincs annyi követője, de biztosak vagyunk benne, hogy ez hamarosan változni fog. Az olasz lány olyan bevállalós fotókat tesz közzé, hogy bőven el fog pirulni az arcod.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Molnár Anikó és Szarvas Andi után jön egy igazán kívánatos Playboy-modell, aki imád megszabadulni a melltartójától.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás