promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Anikó didkói miatt a NAV is megmozdult, Szarvas Andi pedig a dögös testével nem sokáig marad majd szingli – válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Molnár Anikó és Szarvas Andi után jön egy igazán kívánatos Playboy-modell, aki imád megszabadulni a melltartójától.

Molnár Anikó neve hirtelen ismét felpörgött a bulvársajtóban. Ugyebár a celebségbe már anno belevágott, mivel a Való Világ második szériájában ismerte meg a nevét az ország. Aztán a magyar híresség még nagyobb lehetőséget kapott a TV2-től, mivel Molnár Anikó lett a Nagy Ő, akinek rengeteg férfi versenyzett a szerelméért. A híresség így ötvenhez közel úgy döntött, hogy belekóstol az OnlyFans-be, és rengeteget is keresett vele. Emiatt felfigyelt rá a NAV, de Molnár Anikó megosztotta mindenkivel, hogy az ott keletkezett bevételek 15 százalékát be is fogja fizetni negyedévente. Most annyit keres, hogy még így is rengeteg pénz marad a zsebében, de a NAV-val azért ő sem szeretne packázni.

Szarvas Andi négy évvel ezelőtt zsebelte be a Miss World Hungary címet, így ő  képviselte hazánkat a kínai világversenyen. Találkozhattunk vele az RTL-en, A Konyhafőnök VIP-ben, de a TV2 képernyőjén is feltűnt a Farm VIP adásaiban. Szarvas Andi újra szingli lett, mivel három és félév után szakítottak a vőlegényével. Most a magyar modell arról is beszámolt, hogy az elején még nyitott lett volna a békülésre, de kiderült, hogy jó döntést hozott. Annyi biztos, hogy bár egyedülálló, de nem fog vakon beleugrani egy másik kapcsolatba, pedig biztos lesznek jelentkezők.

Végül érkezzen Pannoop, aki az extrém fotóival méltón fogja lezárni a mai napi válogatást. A Playboy-modell nem hazudtolja meg magát, és gyakran szabadul meg a melltartójával. Instagramon egyre többen követik, és szerintünk hamarosan ti is köztük lesztek.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Elizabeth Hurley és Palvin Barbi dögös barátnője után harmadikként érkezik Nady Coco, aki imádja a Garfieldos bugyiját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás