promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley keblei kicsusszantak lent a bikiniből, míg Palvin Barbi barátnője vadmacskaként vetkőzik – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elizabeth Hurley és Palvin Barbi dögös barátnője után harmadikként érkezik Nady Coco, aki imádja a Garfieldos bugyiját.

Sokan nem tudják, de a csábító színésznő teljes neve Elizabeth Jane Hurley. Anno 1965-ben látta meg a napvilágot a hampshire-i Basingstoke-ban. Nálunk simán benne van a listában, mint a legszexibb 50 év feletti színésznő, de talán oda is adnánk neki az aranyérmet. Hihetetlen belegondolni, de tavaly nyáron lett 57 éves, szóval már közeledik a hatvanhoz is, de még mindig csúcsformában érzi magát. A szépségéért továbbra is rengetegen rajonganak, na meg a csodás testéért, amit nem szokott félni bikiniben megmutatni. Az egyik képen szabályosan kicsusszanak a keblei a bikiniből.

Emlékeztek még Palvin Barbi dögös barátnőjére? Akkor került a figyelem középpontjába, Marissa Long együtt sörözött a magyar modellel. Úgy néz ki ő is ugyanúgy bírja a piát, mint Palvin Barbi, mert a kis termete ellenére nem ivott kis korsóval. Ezt a retró képet ide kattintva tudjátok megnézni. Mi most elővettük a legdögösebb villantásait a közelmúltból. A cuki modell egyáltalán nem szokta visszafogni magát, igazi vadmacska.

Végül érkezzen Nady Coco, akinek a Garfieldos bugyija a profilképe Instagramon, de a kívánatos hasát is megmutatta a követőinek. Belőlük már jó sok van, mivel a számuk nem olyan rég átlépte a félmilliót. Ez nem is csoda, mivel a modell imád forró fotókat megosztani magáról.

 Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Inna és Nicole Scherzinger után Weisz Fanni pajzán képeivel is nosztalgiáztunk egyet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás