promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az énekesnő Inna csodás domborulatai szinte kiesnek a melltartóból, de Nicole Scherzinger kacér fotójától is el fogsz olvadni – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Inna és Nicole Scherzinger után Weisz Fanni pajzán képeivel is nosztalgiázunk egyet.

Pezseg az Instagram a gyönyörű hölgyek körül, és hát újból mutatunk is nektek néhány bevállalós képet, ami színesebbé tudja tenni a napotokat. Kezdjünk a román szépséges énekesnővel, Innával, aki ugyebár 2008-ban robbant be a Hot című slágerével. Talán tényleg ez az, amit mindenki abszolút ismer tőle, és ide kattintva tudtok is kicsit retrózni rá. Inna azért változott, de azért ugyanolyan gyönyörű, mint a karrierje elején. A dekoltázsa vadító, akár bikiniben, akár melltartóban pózol a rajongóknak.

A Pussycat Dolls énekesnője nagyon gyakran szokott villantani, főleg az utazgatásai során bikiniben. Nicole Scherzinger alig várta, hogy megérkezzen a tavasz, és továbbra is lenge öltözetben parádézhasson. Az első posztjánál azt üzeni, hogy mindenki lapozzon, így megnézhetitek, miképp változik át szimbolikusan pillangóvá.

Végül zárjuk a mostani válogatást az egyik leggyönyörűbb magyar modellel. Weisz Fanni egykori pajzsmirigybetegsége is felborította az életét, de már kiegyensúlyozott életet él, ami miatt ismét a fellegekben jár. A hallássérült fotómodell saját táskamárkáját is elindította.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Hosszú Katinka és Dobó Ági után érkezik egy dögös külföldi modell, de nem Európából. Ezért is érdemes kattintani!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás