promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka most beenged a forró keblei közé, de Dobó Ági is roppant pajzán képpel csábít el mindenkit – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka és Dobó Ági után érkezik egy dögös külföldi modell, de nem Európából.

Hosszú Katinka életében ugyebár innentől teljesen mások a prioritások, mivel egy idő után anyuka lesz. A háromszoros olimpiai bajnokoknak persze vannak tervei a jövőre, de még nem látja át teljesen, hogy ezt miképp fogja átalakítani a gyermekvállalás. Még mindig fejest ugrik a medencébe, de igyekszik kényelmesen edzeni, és nem túlhajtani magát. Hogy a jövőben Hosszú Katinka még szívesen elindulna-e valamilyen világversenyen, az majd a jövő zenéje. Most megmutatjuk nektek, milyen a sportolónő szenvedélyes énje, amikor még a követőket is beengedte a mellei közé.

Dobó Ági anno 13 évvel ezelőtt Miss World Hungary magyarországi szépségverseny győztese. Akkor nagy élményből maradt ki, mert egy kisebb csuklótörés miatt Miss World nemzetközi szépségversenyen nem tudott részt venni. Természetesen Dobó Ági még mindig bombaformában van, és egyáltalán nem látszik rajta, hogy egy cseppet is öregedett volna. Az influenszer csodás helyen nyaralt a párjával, és közzé is tett őrülten szenvedélyes fotót.

Végül kicsit távolodjunk el Magyarországtól, de még Európától is. Zárásként érkezzen Juliana Habib Lorduy, egyenesen Kolumbiából. A modell lassan már közeledik a 200 ezres követőtáborhoz Érdemes is bekövetni, mert a bikinis képei bárhol képesek kánikulát okozni a világon.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Berki Mazsi és Zimány Linda szenvedélyes fotói után érkezik egy egzotikus szépség, akinek csodás popsija van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás