promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi ledobta a ruháit és nagyon intim testrészét mutatta meg a követőinek, Zimány Linda pedig még mindig igazi nehézbombázó – válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi és Zimány Linda szenvedélyes fotói után érkezik egy egzotikus szépség, akinek csodás popsija van.

Berki Mazsi magánéletén a bulvármédia és a kommentelők is imádnak csámcsogni. Az internet népe főleg azért szokta támadni, mert igazán úgy lendült túl Berki Krisztián halálán, hogy elég hamar egy új kapcsolatba menekült. Felröppentek pletykák, hogy Mazsi és üzletember szerelme, Zoltán szakítottak, de ezek alaptalanok voltak. Ez amiatt is lehetett, mert igyekeznek alaposan elrejteni a kapcsolatukat a nyilvánosság elől. Berki Mazsi legutóbb a fürdőkádból jelentkezett be, az Origo pedig le is csapott a fotóra, amit ide kattintva tudtok megnézni. Mi közben a celeb bikinis villantásait szedtük kicsit csokorba.

Ha valakinek, hát akkor dr. Zimány Lindának már most megvan a tökéletes a nyári alakja, és a barnuláson is jelentősen túl van. Folyamatosan záporoznak tőle a fürdőruhás képek, amiket imádnak a követői. Nincs új kedvenc fotónk Lindától, mert mindegyiken bombasztikusan néz ki. Legutóbb Miamiban nyaralt, nem olyan rég pedig arról beszélt, hogy bensőséges kapcsolatra vágyik, nem felszínesre, így nehéz lesz rátalálnia az igazira. Ahogy láthatjátok, dr. Zimány Linda még mindig nehézbombázó.

Végül érkezzen egy új induló, aki még sosem szerepelt a válogatás rovatunkban. Rica Budionganon annyira forró fotókat szokott közzétenni, hogy valószínűleg azonnal ti is be fogjátok követni az Instagram-oldalát. Nem meglepő, hogy a csodás modell a popsijára a legbüszkébb.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Hailey Bieber és Nyári Dia tüzes fotói után érkezik az OnlyFans egyik szépsége, Naomi Kyoti is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás