promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Justin Bieber feleségének a bimbói teljesen átváltoztak, de Nyári Dia csodás domborulatairól sem feledkeztünk meg – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hailey Bieber és Nyári Dia tüzes fotói után érkezik az OnlyFans egyik szépsége, Naomi Kyoti is.

Justin Bieber és Hailey Bieber között továbbra is dúl a szerelem. A párocska igyekszik annyi időt együtt tölteni egymással, amennyit csak tud - úgy néz ki tényleg nem tudnak ráunni egymásra. Annyi biztos, hogy Hailey csak jó hatással volt az énekes-rapperre. Nem olyan régen Justin Bieber és a párja, Hailey is itt járt Magyarországon a Sziget Fesztivál miatt. Jobban tették, akik itt nézték meg előbbit, mivel utána lemondta a turnéját. Hailey Bieber közben a modellkedésre koncentrál, és most egy bőrápolási termék reklámarca lett. Emiatt a melltartóját is ledobta, a bimbói helyére pedig gyümölcsök kerültek.

Barátok közt egykori sztárja továbbra is csúcsformában van. A színésznőt már nem érdeklik az esetleges negatív kommentek, szóval büszkén szokott villantani, ha a helyzet úgy hozza. Nyári Diát most a Magyar Honvédség vette rá egy kihívásra. Egy perc alatt 60 fekvőtámasz menni fog neki? Aki erre kíváncsi, az kattintson ide, aki pedig a villantásaira a múltból, az maradjon itt.

Végül jöjjön az OnlyFans egyik sztárja, Naomi Kyoti, aki azért Instagramon is elő szokta venni a vadmacska énjét. Aki természetesen többre vágyik tőle, az tudja nagyon jól, hogy hol keresse. Naomi persze nem adja olcsón magát.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Balogh Szimóna és Szarvas Andi után jön egy nővérke, aki imád bikiniben pózolni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás