promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balogh Levente lánya különleges testrészt villantott, amit imádnak a férfiak, de Szarvas Andi pikáns fotóit is imádni fogod – válogatás
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Balogh Szimóna és Szarvas Andi után jön egy nővérke, aki imád bikiniben pózolni.

Elindult az RTL-en Az álommeló amiben a Cápák között című üzleti show-ból ismert Balogh Levente keresi az elnöki asszisztensét. A tét nem kicsi, ugyanis, akit a műsor végén Magyarország egyik leggazdagabb embere kiválaszt, elnyeri az egy évre határozott idejű szerződéssel járó álommelót, a bruttó 3 millió forintos fizetést, egy felső középkategóriás céges autót és egyéb juttatásokat. Balogh Leventének három lánya született, akik közül a legidősebb Balogh Szimonetta. A gyönyörű lánynak pszichológiai diplomája van, és nem olyan rég Mexikóban villantotta meg a csodás combjait, de elővettünk tőle egy bikinis fotót is.

Szarvas Andi négy évvel ezelőtt zsebelte be a Miss World Hungary címet, így ő  képviselte hazánkat a kínai világversenyen. Találkozhattunk vele az RTL-en, A Konyhafőnök VIP-ben, de a TV2 képernyőjén is feltűnt a Farm VIP adásaiban. Szarvas Andi újra szingli lett, mivel három és félév után szakítottak a vőlegényével. Még az esküvő előtt fedezték fel, hogy nem tudják megadni azt a másiknak, amire vágyik.

Végül érkezzen a válogatás zárásában a Magyarország szomszédjában, Ausztriában született Patricia. Ő közben már Amerikában él, és ápolónőként is dolgozik. Az Instagramját mindig megtölti tüzes tartalmakkal, ahol már több mint 100 ezer követője van.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben a csodás Dua Lipa, és a kívánatos Demi Rose után Arianna Bella egzotikus képei következnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás