promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa bimbóin Hello Kitty érzi felhőtlenül magát, Demi Rose pedig szimplán szabadjára engedte őket – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csodás Dua Lipa, és a kívánatos Demi Rose után Arianna Bella egzotikus képei következnek.

Dua Lipa imádja Magyarországot, de főleg a Sziget fesztivált, ahol már kétszer is fellépett, ráadásul legutóbb teltház előtt. Biztosak vagyunk benne, hogy ha hívják, akkor ismét meglátogat majd minket. Most újra olyan fotót tett közzé, amik igazán nagy forróságot fog okozni így a tavasz kezdetén is. A falatnyi melltartóból csoda, hogy nem látszódnak ki Dua Lipa keblei. Az énekesnő nagyon szereti ezeket a stílusú bikiniket. Nem csak Hello Kitty melltartós képek vannak, szóval ne feledjetek el lapozni.

Demi Rose amatőr modellként indította be a karrierjét az Instagramon, de ma már igazi profi. Éli az életet, mert tényleg bejárja az egész világot, és mindenhol villant egy nagyot. Vártuk a pillanatot, hogy Instagramon elérje a 20 milliós követőtábort, és ez meg is történt. Innentől az angol modellnek már tényleg arcpirítóan sok rajongója van. Demi Rose most olyan ruhát vett fel, amiben előtérbe kerülnek a bimbói.

Arianna Bellát üdvözöljük a válogatás rovatunkban, mivel még sosem tűnt fel benne. A csodás testű lány követőtábora hamarosan 100 ezerre fog duzzadni Instagramon. A modell sosem fogja vissza magát, és a friss fotóin is bevállalós villantásokat hozott össze.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Tóth Andi után érkezik Horváth Éva, aki Hevesi Krisztával bulizott bikiniben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás