promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi mindig merészen fedi fel a testét a Sztárban sztárban, de nem ezek a legforróbb pillanatai – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi után érkezik Horváth Éva, aki Hevesi Krisztával bulizott bikiniben.

Tóth Andi mindig hangoztatja, hogy nem igazán lehet mögé látni, és sokan csak a felszínt kapargatják, ha meg akarják őt ismerni. Persze az is benne van a pakliban, hogy kevés embert enged közel magához, aminek meg is van az oka. Marics Petinek mindenesetre sikerült, hogy az énekesnő bizalmat szavazzon neki. Most közösen zsűriznek a Sztárban sztárban, és sokan pletykáltál, hogy elhidegültek, de valószínűleg nem igaz, inkább csak mind a ketten a munkájukra koncentrálnak a showban. Tóth Andi merész ruhákat szokott felvenni a Sztárban sztár adásaiban, de nem ezek a legfottóbb villantásai a közelmúltból.

Horváth Éva az egyik legfelkapottabb magyar modell volt anno, most azonban már anyukaként, és influenszerként tengeti a mindennapjait. Nem olyan rég hazalátogatott Magyarországra a családjával, de már vissza is tértek Balira. Ott tovább élvezheti a nyárias meleget ráadásul ezt most a barátnőivel közösen teszi meg. Ott van köztük Hevesi Tamás párja, Hevesi Kriszta is, aki szintén bikinire vetkőzött.

Végül zárjuk a válogatást szokás szerint egy külföldi szépséggel. Ana Isabel Rosso nem olyan rég a modellkedés mellett belevágott a színészkedésbe, de hát a kívánatos pózolás jelenleg jobban megy neki. Érdemes bekövetni az Instagram oldalát, ahol mindig találtok friss képeket, ami minden porcikátokat be tudja indítani.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Gáspár Evelin és Gáspár Virág után jön a Playboy magazin egzotikus szépsége.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás