promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Evelin imádja megmutatni a kívánatos domborulatait, de Gáspár Virág mindig csak visszafogottan okoz kánikulát a képeivel – válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Evelin és Gáspár Virág után jön a Playboy magazin egzotikus szépsége.

Gáspár Evelin egyre többször pózol fürdőruhában, és arra a legbüszkébb, hogy nem használ semmilyen filtert a fotókhoz, csak a természetes szépségét szeretné megmutatni a világnak, na meg a fogyását. Sokat szenvedett érte, de még mindig topformában tartja magát. Gáspár Evelint nagyon megviselte, hogy gyerekkorában kövér volt, de végül sikeresen le tudott fogyni. Elmondása szerint nem alkalmazott nagy trükköket, egyszerűen csak odafigyelt az étkezésére és igyekezett többet mozogni. Végül olyan alakot tudott elérni, amiről mindig is álmodott.

Gáspár Virág nem ilyen merész, legalábbis még. Győzike kisebbik lányának eltökélt szándéka, hogy kövesse fogyásban a testvérét, de jelenleg is nagyszerű formában van. Gáspár Virág ráadásul a haját is levágatta, és külföldön fogja folytatni a tanulmányait. Reméljük nyáron már láthatjuk bikiniben is. Anno így csak egy nagyon visszafogott képet osztott meg magáról.

Jöjjön a zárás, vagyis egyszerűen csak victoriakloe, aki egy csodálatos egzotikus szépség. A modell szorgosan gyűjti a követőket Instagramon, és már pózolt a Playboynak is. Természetesen rajta is úgy áll minden bikini, mintha ráöntötték volna.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben a két magyar lány, Cserpes Laura és Farkas Jennifer utána érkezik egy amerikai modell, aki szintén nem szégyenlős.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás